• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Estradıol progesteron

sabihan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2024
13
3
1
37
Selam arkadaşlar pazartesi günü yumurta toplamam var. E nabızdan baktım kan sonucuma. Estradiol 1056 çıkmış Progesteron 1.34 sizce ne olur

Merhaba, opudan iki gun once 1329 du e2 degerim. 8 toplandi ama 7 tanesi olgundu ve isleme alinabildi.

Taze transfer olmayacagim icin doktorum kanda progesterona baktirmadi bile benim. Taze olacaksaniz onemli progesteron
Tazemi olacak hiç bilmiyorum. Öncesinde söylüyorlarmı bana bilgi verilmedi sadece pazartesi toplaman var denildi bugün saat 22 çatlatma iğnesi yaptım

Tazemi olacak hiç bilmiyorum. Öncesinde söylüyorlarmı bana bilgi verilmedi sadece pazartesi toplaman var denildi bugün saat 22 çatlatma iğnesi yaptım
Taze transfer için progesteron 1,5 un altında olması isteniyor

O halde taze olmayacak benim cuma günü kan verdim e nabızda progesteron 1.34 görünüyor şimdi anladım çok teşekkür ederim

Ben tedaviye baslarken belliydi donmus transfer yapilacagi evet, hem genetik baktirdigimiz icin hem de rahmin dinlenmesini daha uygun buldugu icin doktorum🙏🏼 guzel gecsin opunuz insallah, saglikli embriyolariniz olussun☺️

Back