estradiol e2

Birkediiannesi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2013
192
48
118
34
slm kızlar sag yumurtalıgım pco sol yumurtalıgım tamız bu testı adetımın ılk gunu yapıldı ama bu esradıol e2 yı anlamadım cok yuksek sankı hatta kısırlık derecesı gıbı anlamadım bırsey doktorda bı acıklama yapmadı acıkca rahım fılmı ceklıcegım persembe gunu sonrası asılama ... gel gelelım kı bu estradıol kafa karıstırıyor nedemek oluyor canlar.

Eklentiler

• 1013343_1985570525000927_1787747549397600737_n.jpg
    24,3 KB · Görüntüleme: 479
Hiç böyle bir sonuç görmemiştim ben.
Benimki 46,41 mesela.
Sizin değer çok farklı geldi.
Bir de hormon testleri adetin 3. günü doğru sonuç verir.
Siz 1. gün yaptırdığınız için öyle olabilir mi?

Canım kistim vardı erişin diye primolut n verdi. Çok sukur o kisti temizledi ama 1 haftadır sokulememistim hep kahve leke geliyordu oyuzden sakınca gormedi doktor tahlil yapmaya

Canım kistim vardı erişin diye primolut n verdi. Çok sukur o kisti temizledi ama 1 haftadır sokulememistim hep kahve leke geliyordu oyuzden sakınca gormedi doktor tahlil yapmaya

Öyle bile olsa bu testler adetin 3. günü yapılmalı.
Ben daha önce adetin ilk günü gitmiştim beni yolladı 3. gün gel diye.

Bu test adetin 3 gunumu yaptirdin cok fazla geldi bana benim e2 32 cikmişti

Sen adetim 1 gunu yaptirmişsin en iyi sonuc 3 gun cikiyor canim yanilma vardir bunda doktorlar kesinlikle 3 gun istiyor

Canim çok kötüydü kesinlikle anestezi alınması lazım ben baygınlık geçirdim çok agri yaptı bende ve kanama yaptı hala devam ediyor kanamam.ama cok sukur açık çıktı bir sorun yokmus

Ay gerçekten mi?
Eski tip cihaz mı kullanıyorlardı acaba?
Yeni tip cihazlarda hiç ağrı olmuyor ve maksimum 10 dk sürüyor diyorlar.
Burada çektiren arkadaşlarım sadece adet ağrısı gibi ağrı oldu dediler.
Çok geçmiş olsun atlatmışsın. Sonucu iyi çıkmış en önemlisi bu.

Canım eskimi yeni mi bilmiyorum 150 TL ye özelde cektirdim vajinama baya bi alet takıldı eğilip eğilip baktım napiyolar diye ☺ en son iğne batırdı şimdi açısını hissedeceksin dedi bi bağırdım zaten sonra da ilaci3 kademeli skti o an bağır bağır yiktim hastaneyi ilacdan mıdır nedir bilmiyorum kanamam bitti ama surekli yoğun.b Ir şekilde akintim geliyor camasirimi islatan cinsten bende diyorum ya ilacdan yada tıkanıklık vs. Vardı acısı ondan oldu acilincada akintim arttı gibi düşünüyorum inşallah sende tez vakitte atlatirsin canım benim ve açık çıkar çektiğine değer insallah

Hazirlanmam aletlerin takılması ilacın sıkılması biraz beklenmesi 15 20 dk arası surdu canım ama dayanabilirsin aslında sonucda Allah izin verirse bebegimizi dogururkende daha fazlasını cekecegi z inşallah Rabbim o duygu yu da gosterecek

Canim zaten az bi yapisiklik varsa hsg cekince aciliyormus. Bu 2 ayi iyi degerlendir. Hsgden sonra hamilelik ihtimali artiyor.
Eger aletler yerlestirilirken aci olmadiysa ilactandir cunku yumurtaliklar ilaca karsi basinc yapiyormus. Aci esigin de dusukse ondandir.
150 tl ozelde cok iyiymis ben burda ozele sordurdum 1000 tl dediler.

oooo naptın canım neymıs kadar pahalıya sakın orda cektırmw en fazla burada 400 tl ımkanın var yakın bı ılde cektır daha ucuza canım rabbım bılırde esımde morfolojı dusuklugu var sanmıyorum ama rabbım ınsallah kendılıgınden verır

Yok canım çektirmicem.
Tıp fakültesinde çektiricem ama işte onlar da anestezili çekmiyorlar
Hiç belli olmaz canım morfoloji kaç eşinin?

merhaba kızlar benimde bir sorum var size bende adetimin 2.günü test yaptırdım sonuçlar kafamı karıştırdı TSH 2,76 LH 0,365 FSH 3,31 PROLAKTİN 17,63 ESTRADİOL E2 125,2 çıktı. sonuçlarım çok mu kötü. banada yardımcı olabilirmisiniz. adetim 7 gün gecikmişti adet oldum ertesi gün doktora gittim benden test istedi. bu sonuçtan sonra birde amh yaptır dedi onuda yaptırdım henüz sonucumu almadım 10 gün sonra dedi. 20 aydır korunmuyoruz. allak bullak oldum.

fikri olan yardımcı olabilir mi e2 yüksek olması çocuk için engel midir. çok panikledim açıkçası böyle bir sonuçla karşılaşan var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…