• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estradiol (e2) hakkında acil bilgi :((

27Nisan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
115
0
96
Bursa
Arkadaşlar adetimin 3. Günü yaptırdığım hormon testlerinde estradiol 76 çıktı bununlar ilgili bilginiz varmı hiç galiba benim değerim çok yüksek

seninkide fazlamı necla benim e2 estradiol379 cıktı ve ben arastırmama ragmen hala bulamadım sebeblerini nasıl düşürecegimi yükseltmek için varda bi cok sebze düşürmek için yok ama sen yinede yüksek benimki diyosan maydanoz ve adacayından yaprakları dişli aslanpencesinden uzak dur .. ilac kullanıyorum dostinex verdi dr insallah düşer ama basına gelen arkadaslarda tekrarlayacagını söylüyo ilacı birakınca ne diyeyim allah şifamızı versin...

seninkide fazlamı necla benim e2 estradiol379 cıktı ve ben arastırmama ragmen hala bulamadım sebeblerini nasıl düşürecegimi yükseltmek için varda bi cok sebze düşürmek için yok ama sen yinede yüksek benimki diyosan maydanoz ve adacayından yaprakları dişli aslanpencesinden uzak dur .. Ilac kullanıyorum dostinex verdi dr insallah düşer ama basına gelen arkadaslarda tekrarlayacagını söylüyo ilacı birakınca ne diyeyim allah şifamızı versin...

ay canım yaa evet senin bayaa yüksekmiş inş. Bunlar büyük sorun olmaz ne diyeyim seninde düşer umarım dediğin gibi allah şifamızı versin

benımde e2 yuksek 76 dıyo - nedenı nedır ne gıbı sorundur acaba bılıomusunuz arkadaşlar

merhaba benım doktorum adetın 12. gunu yapıo yuksek cıkması gerekıyo ve benım 639 çıktı buda yumurtann gelışımını ve kalıtesını gösterıyo senın kacıncı gun yapıo

benim üç ay üst üste yaptırdığım tahlil sonucu E2 nin giderek yükseldiğini farkettim.
63 den 97 ye kadar çıktım geçen ay. doktor çocuk yapacaksın başka çare yok. yumurta kalitesi düşüyo dedi.
bu ay kaç oldu allah bilir. bi ara fena takmıştım her ay baktırıyordum değerlerime.
baktım yükseliyo artık baktırmıyorum moralim bozulmasın diye :14:

benim üç ay üst üste yaptırdığım tahlil sonucu E2 nin giderek yükseldiğini farkettim.
63 den 97 ye kadar çıktım geçen ay. doktor çocuk yapacaksın başka çare yok. yumurta kalitesi düşüyo dedi.
bu ay kaç oldu allah bilir. bi ara fena takmıştım her ay baktırıyordum değerlerime.
baktım yükseliyo artık baktırmıyorum moralim bozulmasın diye :14:

benım bu konuda bılgım yok canım aama benım e2 hep reglnın 12.gunu yapılıyo son 3 aydır yukselme başladı bununda o zamanlar yuksek olması gerkıyomuş zaten

Canlar ben zamanında doktorum klomen vermişti ve yumurtlama sağlanmıştı ama gelişmemişti bana demiştiki e2 değeri 300 un üstüne çıkarsa çok iyi gidiyo demektir dedi.
12 14 16 18. günlerde kan vermiştim 2 günde bir gittim ama işe yaramamıştı.tabi 3 yılı geçti normalden hamileyim şimdi...

Arkadaşlar adetimin 3. Günü yaptırdığım hormon testlerinde estradiol 76 çıktı bununlar ilgili bilginiz varmı hiç galiba benim değerim çok yüksek

Benim de 2. günde E2 90 dan fazla çıktı. Doktor 70 in üstünde tüp bebek tedavisine başlamak doğru olmaz dedi. Gelecek ay uzun protokol yaparak bu sorunu aşacakmışız. Başına böyle bir şey gelen var mı?

kızlar adet in 3 günü yapılan e2 de üst sınır 80 yüksek olmazsı kist ihtimlini düşündürüyoorr..adetten sonraki dönemlerde yüksek çıkması gerekiyormus..

bugün adetimin 13. günü yumurta takibine gittim yumurtam 14 mm olmş.gelişmemiş dedi doktor.bu ay geçti artık yumurtan bu ay gelişmz dedi.
ESTRADİOL(E2) hormonuma baktrdı 106 çktı. çok yüksek dedi... lütfen bilgisi olan yardımcı olun,moralim çok bozuk:KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:pkoluyum 4 yıldır tedavi görüyrm:KK61::KK61::KK61::KK61:

bugün adetimin 13. günü yumurta takibine gittim yumurtam 14 mm olmş.gelişmemiş dedi doktor.bu ay geçti artık yumurtan bu ay gelişmz dedi.
ESTRADİOL(E2) hormonuma baktrdı 106 çktı. çok yüksek dedi... lütfen bilgisi olan yardımcı olun,moralim çok bozuk:KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:pkoluyum 4 yıldır tedavi görüyrm:KK61::KK61::KK61::KK61:
canım hayıt denedin mi?

Back