- 14 Eylül 2021
- 2.305
- 1.434
- Konu Sahibi Yesmar Yesmarr
Kizlar bugün kan verdim e2 hormonu 158 çıkmış yükselmiş bu neden olabilir gebeliğe engel midir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amy 5 .7 FSH 7amh, fsh kaç çıktı ?
bugun aşılama oldum bende over var estrodiol 711 çıkmış iyimi acba hiç anlamiyorumKizlar bugün kan verdim e2 hormonu 158 çıkmış yükselmiş bu neden olabilir gebeliğe engel midir
Bende de över varbugun aşılama oldum bende over var estrodiol 711 çıkmış iyimi acba hiç anlamiyorum
aslama oldunuzmu pekiBende de över var
Hayıraslama oldunuzmu peki
Evet pcos var iki taraftada gördüpcos musunuz ? amh çok çok iyi, fsh da güzel. o yüzden doktorunuzun e2 yüksekliğini dikkate alacağını sanmıyorum.
Senin başka sorunun var miiki tarafta pko olup ilk aşılaması tutan varmı acba
hayr yok bı kızım vr 6 yaşında.Senin başka sorunun var mi
Maşallah Allah bağışlasın benim hiç yok peki senin e2 innneden bu kadar yükselmiş ne dedi doktor sanahayr yok bı kızım vr 6 yaşında.
klomen kullandım bitane yumurta var 21 olmuş bgnde aslma oldum .Maşallah Allah bağışlasın benim hiç yok peki senin e2 innneden bu kadar yükselmiş ne dedi doktor sana
Bende klomen kullandım ama söylemedi yumurtam var mı yokmuklomen kullandım bitane yumurta var 21 olmuş bgnde aslma oldum .
genelde söylüyorlar aslında bikere daha kullnmistim kistte döndü nasip kısmet rabbim herşeyin hayırlısını versinBende klomen kullandım ama söylemedi yumurtam var mı yokmu