estradıol cok yuksek fsh dusuk ne demek bunlar

mizdamiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2006
6.750
19
0
39
Ankara
merhaba hormon sonuclarımı yorumlarsanız cok sevınırım

estradıol 243.4 cıktı yuksek baya normal degerlerın ustunde

fsh 2.40 cıktı dusuk buda normal degerlerın altında

bebek dusunuyoruz adetım 15 gun olmadı halada olmsu degıl adet sokturcu verdı bana ıcıyorum 3 gundur arada sırada kasık agrısı yasıyorum.bu degelere gore neyım var soylermısınız.doktor fazla ostorojen salgılasmıs vucudun dedı rahmım kalınlasmıs ama pek fazla bılgı sahıbı olamadım nden boyle yuksek ve dusuk cıktı

merhaba hocam
benim sorum şu pregny çatlatma iğnesi yapıldı bu ay ve ben erkenden test yaptım pozitif çıktı,doktorum iğnenin etkisiyle pozitf çıkmış olabilir dedi.
bugün regli günüm iğnenin etkisi geçmişmidir acaba?
test yapmalımıyım?
cvb nız için şimdiden teşekkürler...

merhaba hormon sonuclarımı yorumlarsanız cok sevınırım

estradıol 243.4 cıktı yuksek baya normal degerlerın ustunde

fsh 2.40 cıktı dusuk buda normal degerlerın altında

bebek dusunuyoruz adetım 15 gun olmadı halada olmsu degıl adet sokturcu verdı bana ıcıyorum 3 gundur arada sırada kasık agrısı yasıyorum.bu degelere gore neyım var soylermısınız.doktor fazla ostorojen salgılasmıs vucudun dedı rahmım kalınlasmıs ama pek fazla bılgı sahıbı olamadım nden boyle yuksek ve dusuk cıktı

Merhaba

Öncelikle gebelik testi yaptırmanızı öneririm.Sonuç olumsuz çıkarsa adet söktürücü ilaçlarınızı kullandığınız sürede değil bıraktıktan sonra adet görebilirsiniz.
İyi günler dilerim.

merhaba hocam
benim sorum şu pregny çatlatma iğnesi yapıldı bu ay ve ben erkenden test yaptım pozitif çıktı,doktorum iğnenin etkisiyle pozitf çıkmış olabilir dedi.
bugün regli günüm iğnenin etkisi geçmişmidir acaba?
test yapmalımıyım?
cvb nız için şimdiden teşekkürler...

Merhaba

Pergnyl iğnesine bağlı gebelik testi pozitif cıkar.İğneden 15 gün sonra test yaptırısanız gerçekten gebelik varmı ortaya çıkar.İnşallah gebesinizdir.

İyi günler dilerim.

Back
X