Estradiol 40.0 çıkmış.Sanırım yüksek. Yardımcı olun.

gxuxlsen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2008
201
0
Kızlar merhaba

Bugün hormon testlerimi aldım. Henüz doktoruma göstermedim. estradiol 40.0 çıkmış. Diğerleri Prolaktin 10.1, FSH 5.76, LH 2.40. Estradiol 40.0 Şu andada bir kistim var benim. Doğum kontrol ilacına başladım biliyorsunuz. Ayrıca endometriozisim var. Kistten dolayıda yüksek çıkabilirmiş ama. Ne yalan söyleyim endişelendim.İnternetten biraz arşatırma yaptım.Adetimin 3. günü verdim tahlilleri.Bir sitede okuduğuma göre bu şekilde olması normalmiş. Allahım inşallah öyledir. eğer estradiol düşük diğerleri yüksek çıkarsa kötüymüş.bİlgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun.

Son düzenleme:
e2 eger 60 ın üzerinde ise sorun var demektir sanırım sınır 60 dı eger yanlış hatırlamıoyrsam ama hemen pirpiriklenme tamam mı sakin ol hormonlar sakinlik sever yerimseniben

Çoğu zaman kist olduğu zaman yükselir bende kist varken 90 dı. Ayrıca senin e2 kist olmasına rağmen yüksek değil ki...Doktorlar 60 ve üzeri olmasını istemiyor.Tabii kist yoksa...Kist varsa 60 üzeri de olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…