• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon esteworld bahçelievler şubesi

esreworld şubesi için lazer epilasyonu bilgisi olan varmı arkdslar?yardımınızı rica ederim.

konuyu açalı uzun zaman olmuş ama umarım görürsün mesajımı.
ben oraya geçtiğimiz ay gitmeye başladım,kol ve bacak bölgesi için 10 martta seansım vardı.genetial de 6 nisanda ilki,,
siz gittiniz mi peki bu süre içerisinde

ben yüzüm için gidiyorum 9 seans oldu keşke biraz ucuz olsa nekadara gidiyorsunuz siz kolla bacağa ?

kol + tüm bacak + genetial 10 seans 2.600 peşin birde..
siz yüze kaça gidiyorsunuz ben çene bölgem için gitmeyi düşünüyorum aynı yere iğneliye dksı 3 tl demişlerdi yanlış hatırlamıyorsam..

Esteworld hakkında bilgim yok, ama Etiler deki Güney Lazer i kesinlikle önermiyorum,

Hem ilgisizler hem de bacaklarda yanık oluyor ve iz kalıyor bu çok normal birşeymiş gibi davranıyorlar. Hiç memnun kalmadım.

arkadaslar ben de bahcelievlerde subesine gitmeyi düşünüyorum paket olarak. giden arkadaslar sonuclardan memnun mu?

arkadaslar ben de bahcelievlerde subesine gitmeyi düşünüyorum paket olarak. giden arkadaslar sonuclardan memnun mu?

10 MART 2013 te orada paket program lazere başladım .Şuana kadar 2 kere genetiale ,2 krede tüm kol ve tüm bacağa gittim.30 Haziran da da 3. seansım var. Toplam 8+2 .yani 10 seans 2.600 e (peşin bu arada )başladım.
genetial ve bacaklardan şuana kadar memnunum. Kollarım olduğundan daha çoğaldı gibi geliyor bana,ama daha 8 seansım daha var önümde elbet azalır onlarda gibime geliyor. Sormak istediğin başka birşey olursa sorabilirsin merkez hakkında.

esteworld bahcelievler klinigine asla gitmeyin!! basladim 1.5 ay once ... bronz tenimle beni kabul edip 22 dereceyle calistilar butun bacaklarimi yaktilar. bacaklarim mosmor dolastim 1 ay smdide bembeyaz koca lekeler var . sonrasinda gittm knsmaya telafi etmek icin yuuzumude pakete dahil ettiler . ve baska bir personeli baska bir makineyle yuzumude yakti.iki yanagim ve boynum kahverengi kocaman lekelerle doldu ve gecmiyo.psikolojim mahvoldu aynaya baktikca.bacagima kafayi takarken yuuzum gitti...ve ilgilenmiyolarda magdur olan biz degilmisiz gibi davraniyolar !!!! süründürmek
istiyorum onlari!!!!!

10 MART 2013 te orada paket program lazere başladım .Şuana kadar 2 kere genetiale ,2 krede tüm kol ve tüm bacağa gittim.30 Haziran da da 3. seansım var. Toplam 8+2 .yani 10 seans 2.600 e (peşin bu arada )başladım.
genetial ve bacaklardan şuana kadar memnunum. Kollarım olduğundan daha çoğaldı gibi geliyor bana,ama daha 8 seansım daha var önümde elbet azalır onlarda gibime geliyor. Sormak istediğin başka birşey olursa sorabilirsin merkez hakkında.
Merhaba, siz gideli baya olmuş devam ettiniz mi acaba oraya bende gitmeyi düşünüyorum da. Devam ettiyseniz ne durumdasınız acaba?

Umarım gitmemişinizdir baya olmuş yazalı. Ama ben ve iki arkadaşım ordan asla memnun kalmadık bilginize paranızl rezil ediyorlar. Ve faiş kesinlikşe önermiyorum.

Back