Estetisyenlik kursu izmir de bildiğiniz yer?

selinn35_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2015
12
0
30
Estetisyenlik kursu izmir de araştırıyorum arkadaşlar. Sevgi Akademi duyduğum kadarıyla çok popüler ama ben yinede estetisyenlik kursu kalitesinden tam olarak emin olmak istiyorum. Aranızda estetisyenlik kursu izmirde almış olanlar varsa lutfen yalvarıyorum bana yardımcı olsun. 25 yaşıma geldim hala kendi mesleğim yok. Estetisyenlik kursunda alacağım eğitimin kalitesi benim için çok önemli. Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleme:
Kuzenim Sevgi akademi den mezun oldu şuanda Estetisyen olarak özel bir hastahanede çalışıyor ve anlattığı kadarıyla eğitimden çok memnun. Ben başka bir yere gitmiştim daha once ismini vermek istemiyorum ama param boşa gitti diyebilirim. Çok pahalı yer çok iyi diye bir şey yok bunu anladım, sana tavsiyem izmirdeki Estetisyenlik kurslarına tek tek giderek yuz yüze goruşmeler yapman ve ogrencileriyle derslerine katılmanızı. Zaten orda mutlaka anlarsın ogrenciler Estetisyenlik kursundan memnun mu değilmi ortaya çıkar. Facebook sayfalarınıda mutlaka araştır derim yorumlar onemli bence. Site adreslerinden ancak resimlere bakabilirsin o şekilde anlarsın istersen olarak google da ara bak

Son düzenleyen: Moderatör:
Estetisyenlik kursu izmir

Kızım için cok arastırdık sonunda sevgide karar verdik..cok memnun yılbasından sonra fiyatı artmış..neye karar verdin simdi gidiyomusun yazıldınmı

evet ben yılbaşından önce güzellik uzmanlığı kurslarına kayıt olmuştum, hatta mezun oldum ve bana söz verdikleri gibi iş buldular şuan güzellik uzmanı olarak çalışıyorum. Sevgi Akademi yorum yapan tavsiye veren arkadaşlara teşekkür ederim.

Dipnot: kitap, önlük, sınav harç bedeli ve kullanılan tüm ürünleri kendileri karşıladı. Kayıt ücreti dışından sonradan hiçbir masraf ödemedim.Bu benim için çok önemli bir ayrıntı oldu altını çizmek istiyorum.

Ben izmir biotin güzellik kursu na gittim. Hiç memnun kalmadım tavsiyede etmiyorum. Diğerlerini bilmem ama hiç kurumsal bir yer değil verdiğim paraya yazıkk. Biotin güzellik şikayet edilmekten başka hiçbir şeyi haketmiyor. İyice araştırın arkadaşlar görüşmeleri yüzyüze yapın ve sosyal medyadan bularak mezunlardan bilgi alın. Sonra benim gibi yolunuz biotin estetisyenlik kursuna düşmesin

İzmirde estetisyenlik kursu ve güzellik uzmanlığı kursu araştırmalarımda iki okul arasında gidip geldim fakat sonunda Sevgi akademi de karar kıldım. Nasıl mı geçti derseniz özetle şöyle aktarabiliirm,
Sevgi akademi benim için eğitimden çok ailem oldu. İzmirde hem çok donanımlı eğitimler aldım hem çok güzel dostlara sahip oldum. Sevgi Akademi hayatımda dönüm noktalarından biri oldu. Birbirinden değerli hocaları süperdi. İyi ki Sevgi Akademiyi tercih etmişim. Şuanda kendi işimin sahibi oldum ve hocalarıma çok çokk teşekkür ediyorum. Onları çok özledim.. Özellikle Aysun hocamı çok seviyorumm. Bu mesleği düşünenler varsa doğru sektöre atıcağınızdan eminin. Sevgi Akademi yorumlarımı tecrübelerimi sizinle paylaştım. Güzellik uzmanlığı kursu izmirde araştıran arkadaşlarıma umarım katkısı olur. Yüzyüze görüşmelere gitmenizde fayda var. Ankarada Oturanlar varsa kuzenim Çiğdem Akdemisine gitmişti ve konuşmamızda oradan memnun kaldığını söylemişti.

Ben de şu aralar izmir’de estetisyenlik kursu araştırıyorum arkadaşlar. Yorumlardan gördüğüm kadarıyla Sevgi Akademi yorumlar daha fazla. İzmir içinde estetisyenlik kursu fiyatları ile beraber araştırıp memnun olan olmayan düşüncelerini bizimle paylaşırsa sevinirim.

Ben de şu aralar izmir’de estetisyenlik kursu araştırıyorum arkadaşlar. Yorumlardan gördüğüm kadarıyla Sevgi Akademi yorumlar daha fazla. Sevgi Akademi ücreti ve İzmir içinde estetisyenlik kursu fiyatları ile beraber araştırıp memnun olan olmayan düşüncelerini bizimle paylaşırsa sevinirim.

Yukarıdaki linkten fiyat bilgisine bakılabiliyor

İzmirde estetisyenlik kursu arıyorsanız kesinlikle Sevgi Akademi den başkası macera olur arkadaşlar. İzmir de estetisyenlik kursu diyince marka gibi bişey. Kendim bir estetisyen ve Sevgi akademi mezunu olarak gözüm kapalı öneririm

Şu başlığı görünce yazmadan geçemedim. Öncelikle bu mesleği her kadına tavsiye ettiğimi belirtmek isterim. Bir kadının hem severek,hem zorlanmadan aşkla yapabileceği bir meslek. Gelir kaynağıda bu oranda gerçekten oldukça verimli bir iş. Ama tabi doğru,bilinçli bir eğitim almak çok önemli. Yaklaşık 6 ay önce Koz Akademi'den eğitim aldım. O kadar üniversite okudum o kadar kurslara gittim aldığım hiçbir eğitim bura kadar tatmin etmedi. Hem eğitim açısından doyuma ulaştım hemde ruhsal anlamda,etik,sıcak,kalpleri sevgi dolu insanları tanıma şansım oldu. İyi ki o yağmurlu günde deli gibi üşenmeme rağmen kalkıp Koz Akademi'ye gitmişim. Şimdi hem bir mesleğim,hem referansları sayesinde işim hem de dolu dolu mesleki bilgim var. Bu alana yönelmek isteyen arkadaşlara şiddetle tavsiyemdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…