• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

estetikte buruna eriyen kıkırdak konması

elfsimsek

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2012
11
0
16
32
Bursa
merhaba doktor bey ben henüz 2 hafta önce burun estetiği ve septum ameliyatı oldum ameliyatımdan memnunum ve morluklarım h,ç kalmadı sadece bilindiği üzere ufak tefek ödemler var özellikle uç kısmında asıl sorum su bi kaç gün önce doktorumu aradım burnumun kemer kısmında bir çıkıntı farkettiğimi söyledim doktorum o kısma kıkırdak koyduğunu zamanla eriyeceğini bunları konusmak için cok erken olduğunu söyledi ne kadar dogru bir uygulama olup olmadığını öğrenmek ve kıkırdağın ne kadar kısa sürede eriyeceiğini bilmek istiyorum simdiden teşekkür ederim.
 
Merhaba,

Endişelenmek için erken bir dönemdesiniz. Doktorunuzu dinleyin. Muhtemelen ödemden dolayı o kısımda şişkinlik hissediyorsunuzdur. Eğer deri ödemi ise iyileşme süreci sonunda geçer.
 
Back