Estetikte 1 numara __ estetik dediğinizde akla ilk Gelen Dr :

İlk 5 i Oylarımızla belirleyelim Mi_??

• Onur Erol

OY: 11 20,4%
  • Barış Çakır

OY: 28 51,9%
  • Naci Çelik

OY: 10 18,5%
  • Fatih Dağdelen

OY: 1 1,9%
  • Teoman Doğan

OY: 4 7,4%

• Ankete Katılan
    54

lugesya_

MutluSonlaBitsinBuMasaL
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2009
246
1
merhaba arakdaşlar .. Prof. Dr . Onur Erol için estetiğin duayeni denir .. estetik operasyonlarda 1 numara olduğu söylenir çoğu zaman .. peki sizler nasıl düşünüyorsunuz _??

a) Onur Erol
b) Barış Çakır
c) Naci Çelik
d) Fatih Dağdelen
e) Teoaman Doğan

valla Naci Çelik'i tek geçerim. estetiğin hemen her alanında sonuçlarını gördüm kendim ve çevrem dahil.. Elleri dert görmesin muhteşem bir doktor.. ameliyat olması gerekmeyene de kesseniz yapmaz.. ayrıca ameliyattan sonra da çok ilgilidir. kontrollerinizi aksatırsanız fırça yiyebilirsiniz kaydirigubbakcemile3

Onur erol için birşey diyemeyeceğim. evet duayendir. ama olumsuz örneklerini de bilirim, o duayenliğin getirdiği hastaya davranış şeklini de.. o yüzden duayenlik kısmına evet ama diğer özellikleri için yorum yok...

Ben de Nebil Bozdoğan diyorum... kendisine yeni ameliyat oldum... profilime girin ve resimlerime bakın, öyle karar verin arkadaşlar... bugün 23 gün oldu ameliyat olalı :)

Son düzenleme:
Ben de Nebil Bozdoğan diyorum... kendisine yeni ameliyat oldum... profilime girin ve resimlerime bakın, öyle karar verin arkadaşlar... bugün 23 gün oldu ameliyat olalı :)

canım ben de nebil bey'i düşünüyorum.senin ameliyattan sonra çok ağrın oldu mu?kas altı- kas üstü, yuvarlak - damla protez ,meme ucu -meme altı-koltuk altı kesisi.... bunlardan hangileri uygulandı sana?ameliyatı hangi hastahanede yaptı doktor bey.çok soru sordum kusura bakma.opuyorumnanaktan

ya ameliyat olanlar neden resimlerini koymuyorlar acaba koysalarda bizde gorsek ona gore secimimiz kolaylasir bana yardimci olmak isteyen varsa cok sevinirim

arkadaşlar estetik deyince evet akla gelen ilk 5 doktorlar ordaki isimler.. isimlerini markalaştırmış hekimler..

Istanbulda da canim doktorum Aylin Karanlik yok. Herhalde arkadas kendi gorustugu doktorlari yazmis.bayanssulusmile

Son düzenleme:
Evet aynen katılıyorum. Aylin Hanımın bu isimlerin arasında olmayışı çok çok saçmalmaz:lmaz:

slm arkadaşlar 1 haftaönce onur erola ameliyat oldum henuz alcıda açıldığı zman sonucu yazıcam birbirimizi bilinçlendirmemiz gerekk :)

Bende Dr Taner KORKUT u öneriyorum yukarıdaki diğer isimleri bilemem ama alanında gayet başarılı bir doktor olmamış bu anket :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…