• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetiksiz gögüs büyütme..

ciimciime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2013
208
5
48
Almanya
Selam kizlar! :18: bugün hic duymadigim ve görmedigim yeni bir ürünle karsilastim. Ürünün ismi Clinical Breast Grow Serum bu serum sayesinde gögüsleriniz hem sikilasiyor hemde bir beden büyüyormus. :21: bugün kullanmaya basladim ve üc ay icerisinde etkisini gösterirmis.. günde 1-2 kere kullaniliyor gögüse sürülüyor masaj yapilarak.. cok merak ediyorum ise yaricakmi.. :52: aranizda bu ürünü kullanan oldu mu? :17:

Selam kizlar! :18: bugün hic duymadigim ve görmedigim yeni bir ürünle karsilastim. Ürünün ismi Clinical Breast Grow Serum bu serum sayesinde gögüsleriniz hem sikilasiyor hemde bir beden büyüyormus. :D bugün kullanmaya basladim ve üc ay icerisinde etkisini gösterirmis.. günde 1-2 kere kullaniliyor gögüse sürülüyor masaj yapilarak.. cok merak ediyorum ise yaricakmi.. :KK52: aranizda bu ürünü kullanan oldu mu? :KK17:

Hayıt otu al demle ve iç çay kaşığı kadar demlesen cezvede yeterlı bende işe yarıyor devam edıyorum

Back