Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben kesinlikle fethi orak diyorum.
yakup avşarın 8000-9000TL fiyatlarla çalıştığını biliyorum.naci çelik ve emre ilan 4000-4500 TL fiyatlarla çalışıyor.bu sitede 3 doktora da ameliyat olan bir sürü kişi var.onlar seni bu konuda daha iyi bilgilendirir canım.sen forumu sık sık takip edersen bu doktorlar hakkında çok bilgi sahibi olursun.bu doktorlar benim doktorum olmadığı halde bilgi sahibiyim yöntem ve tekniklerinden:))
yaptırma bence ya.. çok mu kötü yani burnun?
fethi orak nişantaşında canım,amliyatlarıda alman hastanesinde yapıyor,benim kızkardeşimin doktoru.ben ankarada oldum ama çok pişmanım ona yaptırmadığım için.
ameliyat demek istedim:)))
asilem senin dotkorun kimdi peki???
memnunmusun ameliyattan herhangi bi şikayetin oldumu [/QUOTE
canım benim doktorum doç.dr bilge türk bilen.ERKEK DOKTORUM HERKES BAYAN ZANNEDİYOR İSMİNE BAKARAK:))AMA CANIM BENİM DOKTORUM MALATYA'DA.SEN İSTANBULDAN DOKTOR İSTİYORSUN.BEN MEMNUN KALDIM CANIM,BAZILARI HİÇÇÇÇÇÇ ANLAMIYOR ESTETİK OLDUĞUMU,DOĞAL OLDU.BİLENLER TABİ BİLİYOR AMA BİLMEYENLER ANLAMADI:))
nişantaşı bana çok uzak canım yaaa oraya ameliyattan sonra kontroller için gitmem gerekecek o halde de zor olur. ben anadolu yakasında ikamet eidyorumvarsa anadolu yakasında bilinen doktor öğrenmek isterim.
Emre İlhan var bana çok yakın ama işte ücreti fazla geldi bana. yoksa hiç düşünmeden hemen giderdimmafoldumben
naci çelik de anadolu yaksında ameliyatlarını yapıyor ve kliniği de erenköyde. ameliyatları göztepe şafak veya ataşehir şifa hastanesinde yapıyor. bir araştır istersen