• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

estetik yaptıran arkadaşlara soru sormak istiyorum.

hulyagul1988

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2011
2
0
36
Adana
arkadaşlar meraba..
ben yeni üyeyim. meme dikleştirmeyi ben de düşünüyorum. ama ilerde belli bir zaman sonra çıkartmak zorunda mıyız? yani hamilelik döneminde sorun olur mu? taktırdığın zaman nezamana kadar kullanabiliriz tahmini yılı var mı? adanadayım ben metin yavuzu araştırıyorum. yardımlarınıza ihtiyacım var. şimdiden teşekkürler

mrb ben henüz olmadım araştıranlardanım yani
az önce euro D de ibrahim oskui vardı onu dinliyordum :14:
ona göre protezlerin 10 yılda bir değiştirilmesi daha ugunmuş kafam karıştı :37:
ameliyat olan arkadaşlardan duymuştum ömür boyu garanti verenler varmış
çelişkide kaldım ama tabiki bu fikrimi değiştirmicek
sadece gideceğim doktora soracağım bir soru daaha çıktı :51:

Silikon Ömürlük bunun belli bir süresi yok 10 Yılda bir die matematiksel bir bakış açısı çok Yanlış yeniletme gibi bir durumun olabilmesi için Ciddi anlamda Gerekli bir durum Olması gerekir Buda Ya sağlıkla İlgili bir durumdur Yada memede Deformasyon bozukluğudur sarkma Emzirme Gibi Yerçekimine karşı Koymak Elbette İmkansız sarkma olacaktır bir kısım bu benim görüşüm ayrıca henüz bende doğum yapmadım kısmet olurda bebeğim olursa emzirme durumum da bittikten sonra durumuma göre bakıp tekrar yeniletmeyi düşünebilirim her şey kısmet tabi günler ne gösterir bilemem.. bunlar sadece bir düşünce..

benim 3.günüm çokk ağrım var

slm ben de sitenin yeni üyelerindenim dikleştirme ameliyatı yaptırmayı düşünüyorum ama ameliyat sonrası için endişelerim var hastanede kaç gün kaldınız ben kimsenin duymasını istemediğimden hastanede yatmak istemiyorum birde ameliyat sonrası iyleşme süresünü kimseye belli etmeden geçirebilirmiyiz

canım ben de burun ameliyatı ile beraber göğüs silikon ameliyatı oldum yanlız senin dikleştirme demen yanlış oluyor demek istediğin büyütme sanırım. ilk başta ağrı oluyor ama hafta içinde geçiyor. öncelikle hangi arka silikonu koyacağını sor bence. kas altına koydurt mümkünse ben ameliyatımı antalyada doçent ömer özerdem ve kardeşi gökhan özerdem e oldu. memnunum. korkulacak br ameliyat değil iki ameliyatımı aynı anda oldum ve 2 saat sürdü. aynı gün yürüdüm ve 1gece kaldım. istersen ömer bey istandul nişntaşında asıl olarak. kardeşi ile antalyada yabancı hasta ameliyatı yapıyor öneririm

Meme buyutme amelıyatından ne kadar zaman sonra eşim istedigi gibi dokunabilicek? sertlik ne zaman bitiyor,şislik ne zman ınıyor?

Eşinin istediği gibi Dokunabilmesi için 2 Ay Geçmesi gerek 1 Ayyda sertlik ve şişlik azalmaya başlar 2 ay sonunda dokunabilir en azından Zaten 2 ay Çok uzun bir süre değil iyileşme sürecine giriyor sun Ödemlerin gitmesi 3 ayı buluyor 3 cü ay bittimi tam anlamıyla bir görüntü çıkıyor Zaten ağrı sızı 3 ay sonunda hiç Kalmıyor Canım Benim

Back
X