Estetik uzmanı kadın

Konuyu BDV'ye açmışsınız, nereden bileyim ?ben derdiniz bu sandım..
Sizin kadar tecrübeli değilim buralar hakkında yargılamadan önce acaba acemi mi ? Yanlış anlamış olabilir mi ? Yada başka sebepleri de düşünmeli insan

Valla ben pek muhafazakâr olmadığım halde kadın doğuma falan giderken kadın doktor istiyorum. Ne bileyim erkekler niye kadın dogumcu oluyor ki diye hep düşünürüm. Kadın ürolog yoksa erkek jinekolog olmasın derim. Tabi işin şakası bu doktorun cinsiyeti elbette olmaz ama konuyu açan arkadaş öyle rahat ediyorsa ona göre tavsiye veril ebilir

Ben anlamiyorum neden herkes yargı dağıtıyor burda? Yahu kadın demekki kadın dr seçmek istiyor özellikle ,doğru ya da yanlış bizene.. parayı vericek olanda kendisi bu kararda rahat edecek olanda kendisi... insanların kararlarına neden saygı duyamiyoruz? Sonuçta bizim haklarımızı ihlal etmiyor ki ne bu eleştiri?
Muhafazakâr olup tercih edebilir, kadin olduğu için kendisini daha iyi anlayacağını düşünüp tercih edebilir, babası istemez veya eşi istemez tercih edebilir, hemcinsı para kazansin erkek olacağına diye düşünüp tercih edebilir böyle birsürü örnek verebilirim.
Bunlar doğru demiyorum ama herkesin kendi hayatı tercihi kimseyi ilgilendirmez.
Bu arada konu Sahibi dr hakkında fikrim yok.

Çok doğru söylediniz bir sürü neden olabilir yada olmayabilir benim erkek doktora gidenleri aman niye erkek doktora gittiniz diye yargılamadığım gibi kimsenin de beni böyle bir arayışa girdim diye yargılayamaz diye düşünüyorum teşekkürler

Vallahi linc yemeye raziyim ben erkek doktoru tercih ederim..ustelik kendim de muhafazakar oldugum halde..erkek doktorlar daha basarili
Ya ne linç yemesi bnde kapalıyım on görüşmelere gidemediğim icinwhatsaptan resimlerimi arıyorum ne var bunda erkek plastikcerrahlar merak etmeyinbirtek sizin meme bindi karın güvenlerinizi görmüyor yuzbinine ekliyor bakıyor kesip biçip dikiyor yapmayın etmeyin onlar vücudunuzda oluşturacakları sanata odaklilar

Bende kadin doğum doktoru olarak özellikle erkek doktorda israrci oldum esim önce pek istemedi ama bir kaç kadin doktorla görüşmemizden sonra hemen erkek doktora gittik bence kadin dogum alaninda e nolcak bende dogurdum falan kafasinds olanlar denk geldi bana galiba olay cinsiyet degil tabi ki olay anlayisli bir doktordu ve ben erkek doktorda memnun kaldim

Bir tek benim vücudumu gördüklerini iddia etmiyorum benim vücuduma hayran kalacaklar da demiyorum öncelik olarak kadın doktordan başlamak istedim araştırmaya... Instagram da zaten takip ettiğim erkek doktorlar var kadınlar hakkında bilgi almak istedim sanki çok yanlış bişey yapmışım gibi azarlayan azarlayana ...

Şahsen bende kadin hekim tercih ediyorum. Tabularım olduğundan degil bilakis kadin hekimlere de sans verilmeli. On planda olunmali.

Ben sizi anlıyorum saygı da duyuyorum ancak plastik cerrahide bir ameliyat yaptıracaksanız şahsi fikrim bayan değil erkek olmasına bakın çünkü fazlasıyla güç ve Efor sarf ediliyor ameliyatta saatlerce süren bir ameliyat ben erkek doktorların daha güzel yaptığını düşünüyorum zaten genelde de erkek doktor var kimse yorulmak istemez saatlerce...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…