• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

estetik sonrsaı krem

canım ben scarex jel diye bi krem kullanıyorum şimdilik çok memnunum izlerin iyileşme durumu çok iyi gidiyor. 1 sene sonra hiç kalmazlar inşallaaaah :)
göğüs altı estetiği sonrası iz kalmaması için hangi kremi kullanmalıyım

ben contractubex kullandım.doktorum mucıze yaratmıyo kullanmasanda olur dedı..3-4 ay kullandım bıraktım ama bır yıl gecınce zaten ızler hıc bellı olmuyo..
bıde o zamnlar bı medıkal eurojelı onerdı 60 lıra falandı cok ıddıalıymıs 10 yıllık ızlerı bıle gecırıyomus ama ben kullanmadım o yuzdende ne kadar etkılı yada etkısız bı fıkrım yok..arastır ıstersen ama o kırmızılıklar gıttımı zamanla tenınle aynı rengı alıyo..
bısey kullanmana gerek yok bence ama yınede senın kararın.

Canım ben 5 aydır Scarex Jel kullanıyorum.Bir de haftasonları sabah Fito diye bir ilaç(krem) var onu sürüyorum.Bana göre çok iyi geldi ikiside.

ben amelıyat sonrası kremlerın bı faydası oldugunu dusunmuyorum..ben kullandım uc ay yıne doktorumun dedıgıne geldım bı mucıze yaratmadı yanı..yıne doktorumun dedıgı gıbı hangı ayda ne yasanması gerekırse onu yasadım mesela kızarıklıklar 3 aydan sonra kaybolmaya basladı...bı faydası oldumu bana sanmıyorum cunku bır mememın altındaki memeye jel surup diğerine surmemezlık etmedıgım ıcın karsılastırma gıbı bı ımkanım olmadı..
onları kullancagınıza et urunlerı tuketın..sut ve yogurt fazla tuketın daha yararlı..

Back