Merhaba bugun ameliyatimin 7. Gunu daha dun burna konulan alci tampon cikti yerine bant takildi demin uyanir uyanmaz annem beni aradi videolu konusmak icin burnunu goster kizim diye.. tam burnumu gosterirken ( yuzume cok yakindi telefon burun ucumu be deliklerimi gostericektim) telefon burun ucumun biraz daha ustune dustu 10 dk sonra gecti acisi kemik kismina defilde burun ucu ustune dustu ve suan cok minik sisti . Sizce sekli degismismidir aglicam valla ya
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Estetik sonrasi darbe aldim bisey olurmu kizlarr :(
- Konu Sahibi denizej5
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- burun burun alçı darbe estetik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 22 Ekim 2013
- 4.268
- 7.344
- 398
Sakin ol tabiiki bisey olmayacak derin cok hassas suan,oglumdan iki kere keskin darbe yedim henüz bi sey olmadi 1 ay oldu benimde ,o telefonlRi cok yaklastrmayin dusuyor elden yuze :)Merhaba bugun ameliyatimin 7. Gunu daha dun burna konulan alci tampon cikti yerine bant takildi demin uyanir uyanmaz annem beni aradi videolu konusmak icin burnunu goster kizim diye.. tam burnumu gosterirken ( yuzume cok yakindi telefon burun ucumu be deliklerimi gostericektim) telefon burun ucumun biraz daha ustune dustu 10 dk sonra gecti acisi kemik kismina defilde burun ucu ustune dustu ve suan cok minik sisti . Sizce sekli degismismidir aglicam valla ya
C
Cok tesekkur ederim forumda ilk sorum bu oldu ilk yanitida senden aldim :) icime su serptinSakin ol tabiiki bisey olmayacak derin cok hassas suan,oglumdan iki kere keskin darbe yedim henüz bi sey olmadi 1 ay oldu benimde ,o telefonlRi cok yaklastrmayin dusuyor elden yuze :)
S
sizdede sislik olmusmuydu darbe sonrasiSakin ol tabiiki bisey olmayacak derin cok hassas suan,oglumdan iki kere keskin darbe yedim henüz bi sey olmadi 1 ay oldu benimde ,o telefonlRi cok yaklastrmayin dusuyor elden yuze :)
- 22 Ekim 2013
- 4.268
- 7.344
- 398
Ne demek bende gorunce icin rahatlasin diye hemen yazmak istedimC
Cok tesekkur ederim forumda ilk sorum bu oldu ilk yanitida senden aldim :) icime su serptin
Tam misafirlerim vardi ogluma egilmistim kafasiyla soldan burnuma bi carpti sofradan i firlayisim varki o sokla nasal yikama yaptim burnumun icini kan varmi diye bisey cikmadi ama iki gun sizladi derim kizarikti bisey olmadi inan yani once de carpmisti insan ilk sokla korkuyor dikkat etmek lazim bi muddet cok hareket etmeden uzan oyle bir durumda yuksek yastiktaS
sizdede sislik olmusmuydu darbe sonrasi
- 14 Şubat 2019
- 124
- 31
- 48
- 27
N
nolur anlat hahahha :) benim carptigim yer hala minik sis doktora gittim diyoki insallah birsey olmamistir .... bakmadi bile fazla ilgisiz ama israrla sorunca ben , 1 dk bile surmeden bakti birsey yok dedi :) ama ben eminimki daha carpicam hahahah burundan hemen sonra kafami carptim meselaBirşey olmaz ama dikkat et ben aldığım darbeleri anlatsam şok olursun
Merhaba bugun ameliyatimin 7. Gunu daha dun burna konulan alci tampon cikti yerine bant takildi demin uyanir uyanmaz annem beni aradi videolu konusmak icin burnunu goster kizim diye.. tam burnumu gosterirken ( yuzume cok yakindi telefon burun ucumu be deliklerimi gostericektim) telefon burun ucumun biraz daha ustune dustu 10 dk sonra gecti acisi kemik kismina defilde burun ucu ustune dustu ve suan cok minik sisti . Sizce sekli degismismidir aglicam valla ya
benim oglum 4 kere vurdu burnuma bisi olmaz insallah.ucuna carpmis panik yapmayin sismis iner
Ucunun biraz ustu diyim kemik kismi, hala sis ama o kadar estetik yaptiran arkadasima sordum kimisi 3. Gun kapiya kafa atmis resmen bisey olmamis :)) pozitif bakmaya calisiyorum ondan dolayi.. asistana mesaj atip sordugumda boyle seylerin burun seklini alip iyilesmeden gorunmicegini ama cok sorun gorunmedigini soyledi attigim resme :/ bakalimm ve con gecmis olsun canim sanadabenim oglum 4 kere vurdu burnuma bisi olmaz insallah.ucuna carpmis panik yapmayin sismis iner
- 14 Şubat 2019
- 124
- 31
- 48
- 27
Annem alçılı halinde saçımı yıkarken dirseği ile çarptıN
nolur anlat hahahha :) benim carptigim yer hala minik sis doktora gittim diyoki insallah birsey olmamistir .... bakmadi bile fazla ilgisiz ama israrla sorunca ben , 1 dk bile surmeden bakti birsey yok dedi :) ama ben eminimki daha carpicam hahahah burundan hemen sonra kafami carptim mesela
Sokak köpeklerini beslerken dikişlerime burnuyla çarptı biri
Son olarak kuaför çarptı hafif
Alçı darbelere karşı korur yani bir şey olmaz ama siz doktorunuza söyleyin eğer herhangi bir şekil bozukluğu varsa el ile duzeltilebiliyor ilk 2 hafta falan , geçmiş olsunBende 5. Günümdeyim alçı hayla çıkmadı oglumun kafası çarptı birşey olurmu acaba
Teşekkür ederim bugün alçı çıktı çok şükür birşey yokmuşAlçı darbelere karşı korur yani bir şey olmaz ama siz doktorunuza söyleyin eğer herhangi bir şekil bozukluğu varsa el ile duzeltilebiliyor ilk 2 hafta falan , geçmiş olsun