• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik Sonrası Burun Temizliği (Konka)

pumpkinnnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2022
82
20
3
Kızlar merhaba. Burun ameliyatı olalı 11 gün oldu. Burun deliklerimde asimetriklik var. Burnumda konka vardı yakıldı bu yüzden ameliyat sonrası burnumda sürekli kanla karışık parçalar oluşuyor. Doktorum kendim yapabilirsem temizleyebileceğimi söyledi. Ben cımbızla gün içinde temizliyorum uğraştırıyor ister istemez burun kanatlarıma, üst kısmına dokunmuş oluyorum. Ama burun şeklim zarar görür diye korkuyorum ne kadar hassas ameliyat sonrası burunlarımız sizce kendim yapmayı bırakayım mı? Zaten asimetrik delikler daha da bozulsun istemem 😕

Cımbızla temizleme bence. Bol serum suyu sık siringayla kendi cikacaktir. Uca gelenleri de kulak cubugu ile hafifce alabilirsin

Benimde burun etlerim yakıldı ben sadece kulak pamugu var ya onu oksijenli suya batırıp temizledim.önce okyanus suyuyla temizle daha sonra oksijenli suya pamuk batırıp derine gitmeden temizle en sonda teramisin sürüyordum bunu günde 3 kez yapıyordum ilk aydan sonra günde 2 kere yapıyorum ama artık sadece okyanus suyu kullanıyorum.delikler için endişelenme bence nostril retainer kullan doktor önerirse benimde eşit değildi tam şuan baya düzgün oldu hatta hiç umutlu değildim azda olsa asimetri kalır diye düşünüyordum.

Back