Estetik olmuş ya da olmamış herkese bir soru 😅

Kulubun1uyesi

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2023
707
282
Selam kızlar burun estetiğinden sonra burun sırtında septum ile kemik ayrımını hissedebiliyorum ben :/ aşağı yukarı masaj yaparken sizde hissediyor musunuz görsel ekledim ortadaki hat var ya septum yani. Yandaki kikirdaklar septumun üstünü kapatmıyor. Olması gereken mi bu ameliyat olan olmayanlar ufak bir kontrol etse de fikir sahibi olabilsem

Eklentiler

• images (4).jpeg
    26,4 KB · Görüntüleme: 37
Ben öyle bir ayrım hissetmiyorum direkt düz orası ama daha 2 ay oldu belki de ödemden hissetmiyorumdur

Ben rinoplasti olmuştum. Kemiklerin arası açık gibi. Hatta parmak ucuyla orayı masaj yaptığımız gibi ovdugumda hapsurtuyor oradaki ayriklik beni. Çok zaman oldu ameliyat olali . 2014 de olmuştum ameliyati

Ben rinoplasti olmuştum. Kemiklerin arası açık gibi. Hatta parmak ucuyla orayı masaj yaptığımız gibi ovdugumda hapsurtuyor oradaki ayriklik beni. Çok zaman oldu ameliyat olali . 2014 de olmuştum ameliyati
Ay cidden mi bir de cilt ince ya bildiğin hissedebiliyorum iki kemikle ortadaki septumu :/ umarım olması gereken budur ya

Hiç ameliyat olmadım, septum ortadaki kıkırdak duvarı mi? Oyleyse ele gelen birşey yok

Son düzenleme:
Hiç ameliyat olmadım, septum ortadaki kıkırdak duvarı mi? Oyleyse ele gelen birşey yok
Evet tam gorseldeki gibi ortadaki hat. Tam göz hizzasinin altından başlıyor :/ işte herkes farklı şeyler söylüyor doktora sorsam he öyle der geçer canlı kanlı örneklere sormak istedim :/

Evet ben de hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…