Estetik olmak istediğimi aileme nasıl söyleyebilirim?

issssy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2016
5
0
27
Merhaba.
Ben 19 yaşındayım ve kepçe kulak ameliyatı olmak istiyorum bu benim yıllardır uğraştığım ve rahatsız olduğum bir konu.Ailem ,daha çok annem fazlasıyla despot bir kadın ve ona bu konuyu açmaya korkuyorum.Olayı biraz dine bağlaması,akrabalarımızın ve yakın çevremizin ne düşüneceği...
Saçlarımı arkadaşlarımın yanında geriye dahi atamıyorum.Yani aşırı bir kepçelik var kulaklarım küçük ama belli oluyor sonuçta.
Üniversiteye gideceğim bu yıl ve artık insanların bana o iğneleyici bakışlarını atmalarını istemiyorum.Lütfen bu konuda bana tavsiyelerinizi yazın.Şimdiden teşekkürler.

evet bu durumda olan arkadasım vardı ve o hep saclarını okdar önune dökuyordukı artık annesı uyarıyomus kızım saclarını geri at yok bagla vs oda kulaklarını bahane edıordu ve artık annesıne fenalık geldı bıktı dedı olda kurtulalım sende bizde :) bu yöntemı deneyebilirisn

aslında mantıklı ama bunu yapabilmek için çok az vaktim var arkadaşın nerede oldu acaba fiyatı hakkında bilgi verebilir misin?Şimdiden teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…