R ravdazz Yeni Üye Kayıtlı Üye 9 Nisan 2019 1 0 25 9 Nisan 2019 Konu Sahibi ravdazz #1 az iliskim olmasına rağmen birliktelik sırasında zevk alamiyorum genislikten dolayı olduğu söyleniyor estetik olmadan daraltılabilir mi
az iliskim olmasına rağmen birliktelik sırasında zevk alamiyorum genislikten dolayı olduğu söyleniyor estetik olmadan daraltılabilir mi
Donatello34 Üye Kayıtlı Üye 15 Nisan 2019 87 157 15 Nisan 2019 Konu Sahibi ravdazz #2 ravdazz .!.: az iliskim olmasına rağmen birliktelik sırasında zevk alamiyorum genislikten dolayı olduğu söyleniyor estetik olmadan daraltılabilir mi Genişletmek için tıkla... Benimde vajenim geniş olduğunu söylemişti partnerim.bir ay kegel egzersizi yaptıktan sonra fark olduğunu görmüştük.
ravdazz .!.: az iliskim olmasına rağmen birliktelik sırasında zevk alamiyorum genislikten dolayı olduğu söyleniyor estetik olmadan daraltılabilir mi Genişletmek için tıkla... Benimde vajenim geniş olduğunu söylemişti partnerim.bir ay kegel egzersizi yaptıktan sonra fark olduğunu görmüştük.
A ACE-UpdatedLastVersiyon Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 1 Nisan 2019 35 12 38 17 Nisan 2019 Konu Sahibi ravdazz #3 ravdazz .!.: az iliskim olmasına rağmen birliktelik sırasında zevk alamiyorum genislikten dolayı olduğu söyleniyor estetik olmadan daraltılabilir mi Genişletmek için tıkla... bence hiç b stresle yaşama. iyi bir doktor bul. git yaptır. cerrahi olmayan mdahalelerden uzun süreli fayda sağlayan kimse görmedim.
ravdazz .!.: az iliskim olmasına rağmen birliktelik sırasında zevk alamiyorum genislikten dolayı olduğu söyleniyor estetik olmadan daraltılabilir mi Genişletmek için tıkla... bence hiç b stresle yaşama. iyi bir doktor bul. git yaptır. cerrahi olmayan mdahalelerden uzun süreli fayda sağlayan kimse görmedim.