H haziranbenim Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Haziran 2015 10 0 29 21 Haziran 2015 Konu Sahibi haziranbenim #1 ameliyatımın 6.günü bugun aynaya baktıgımda burun kanatlarımın esit olmadıgını gordum cok korktum duzelir mi sizce ? sisliklerle dikislerle mi alakalı ki? tskler simdiden
ameliyatımın 6.günü bugun aynaya baktıgımda burun kanatlarımın esit olmadıgını gordum cok korktum duzelir mi sizce ? sisliklerle dikislerle mi alakalı ki? tskler simdiden
B bogurtlenreceli Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Eylül 2010 41 1 22 Haziran 2015 Konu Sahibi haziranbenim #2 Canim hangi doktora ameliyat oldun?
H haziranbenim Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Haziran 2015 10 0 29 22 Haziran 2015 Konu Sahibi haziranbenim #3 bogurtlenreceli .!.: Canim hangi doktora ameliyat oldun? Genişletmek için tıkla... Ayse Mert canim...
bogurtlenreceli .!.: Canim hangi doktora ameliyat oldun? Genişletmek için tıkla... Ayse Mert canim...
Laura_Biagiotti Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 23 Kasım 2010 34 4 24 Haziran 2015 Konu Sahibi haziranbenim #4 haziranbenim .!.: ameliyatımın 6.günü bugun aynaya baktıgımda burun kanatlarımın esit olmadıgını gordum cok korktum duzelir mi sizce ? sisliklerle dikislerle mi alakalı ki? tskler simdiden Genişletmek için tıkla... Hayır maalesef düzelmiyor. çok rahatsız edici değilse bence değiştirmeyin. yoksa tekrar olmanız gerekecek
haziranbenim .!.: ameliyatımın 6.günü bugun aynaya baktıgımda burun kanatlarımın esit olmadıgını gordum cok korktum duzelir mi sizce ? sisliklerle dikislerle mi alakalı ki? tskler simdiden Genişletmek için tıkla... Hayır maalesef düzelmiyor. çok rahatsız edici değilse bence değiştirmeyin. yoksa tekrar olmanız gerekecek
Kumralimsi3 Yeni Üye Kayıtlı Üye 26 Haziran 2015 26 6 30 26 Haziran 2015 Konu Sahibi haziranbenim #5 haziranbenim .!.: ameliyatımın 6.günü bugun aynaya baktıgımda burun kanatlarımın esit olmadıgını gordum cok korktum duzelir mi sizce ? sisliklerle dikislerle mi alakalı ki? tskler simdiden Genişletmek için tıkla... Mrb canım bende 20. Gunumdeyim odemlerim halen mevcut bi tarafım şiş bi tarafım inmiş durumda burun deliklerim eşit değil doktora dun gittim daha yeni oldugunu zamanla duzelecegini soyledi kafaya takma masaj onerdiyse doktorun duzgun yap
haziranbenim .!.: ameliyatımın 6.günü bugun aynaya baktıgımda burun kanatlarımın esit olmadıgını gordum cok korktum duzelir mi sizce ? sisliklerle dikislerle mi alakalı ki? tskler simdiden Genişletmek için tıkla... Mrb canım bende 20. Gunumdeyim odemlerim halen mevcut bi tarafım şiş bi tarafım inmiş durumda burun deliklerim eşit değil doktora dun gittim daha yeni oldugunu zamanla duzelecegini soyledi kafaya takma masaj onerdiyse doktorun duzgun yap