• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik oldm 9 ay oldu burnumun ucu hala şiş ve büyük duruyo

mavilibisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2016
20
21
88
29
Arkadaşlar bundan 9 ay önce burundan ameliyat oldum devlet hastanesinde doktorumdan mıdır nedir kbb ciydi zaten burnumu yapamadı sanırım ucunu yada ödem var hala kalın derili burnum sanırım ben ödem oldugunu düsünüyorum burnumda cnkü ucunu elleyince içinde kemik veya et değilde su varmış gibi herneyse ben tekrar ameliyat olupta aynı sıkıntıları yaşamak istemiyorum zaten maddi durumumda buna yeterli değil bu rötüş diye bi olay varmış yaptıran varmı nasıl oluyor ameliyat gibi mi bilgi verirmisiniz? Veya içindeki ödemi alabilecek küçük bi operasyon nasıl olur ?burnumun tek sorunu ucu yani incelmesi lazım bide inceltme ameliyatları yapılıyormuş bunlardan her hangi birini yaptıran varmı bilgi verirmisiniz bana lütfen psikolojim çok bozuk burna acayip takıntım var :( birde araştırdığıma göre ödem geçirici krem veya iğne varmış bu ayrı bi olay zaten yani aranızda kullanan eden varsa bilgi veririrmisiniz :/ şimdiden teşekkürler

Arkadaşlar bundan 9 ay önce burundan ameliyat oldum devlet hastanesinde doktorumdan mıdır nedir kbb ciydi zaten burnumu yapamadı sanırım ucunu yada ödem var hala kalın derili burnum sanırım ben ödem oldugunu düsünüyorum burnumda cnkü ucunu elleyince içinde kemik veya et değilde su varmış gibi herneyse ben tekrar ameliyat olupta aynı sıkıntıları yaşamak istemiyorum zaten maddi durumumda buna yeterli değil bu rötüş diye bi olay varmış yaptıran varmı nasıl oluyor ameliyat gibi mi bilgi verirmisiniz? Veya içindeki ödemi alabilecek küçük bi operasyon nasıl olur ?burnumun tek sorunu ucu yani incelmesi lazım bide inceltme ameliyatları yapılıyormuş bunlardan her hangi birini yaptıran varmı bilgi verirmisiniz bana lütfen psikolojim çok bozuk burna acayip takıntım var :KK43: birde araştırdığıma göre ödem geçirici krem veya iğne varmış bu ayrı bi olay zaten yani aranızda kullanan eden varsa bilgi veririrmisiniz :/ şimdiden teşekkürler

Rötus ameliyat gibi sayilmaz 25-40 daklik bi islemis ama tabi yine bicak altindasin yanliz bütün binayi ellemiyolar aadece diyelim ucuna müdahele ediliyor

Resimde cekmiyom cünkü morelim cok bozuk bu kahrolasi ameliyat yüzünden ayagim kirilsaydida ben bu ameliyati olmasaydim gecen yil okadar engel cikti gidemedim hem doktorun assistanöari erteledi hemde kis ayina denk gelmisti allahin bildigi vardi demeki ama yine naptim ne ettim kahrolasi hislerimi dibledim

Bende devlette yaptirdim guzel oldu birqz zaman aliyo sislik inmesi devlet fazla umursamadan yapio benimde biraz uzun yaptilar gzl ama

Ben devlette oldum ondan oldu ya iyi değildi benim doktor bende aceleye getirdim keşke araştırsaydım da özelde yaptırsaydım daha güzel olurdı eminim ama yaptırcam ucunu sen aynı doktora mı yaptıracaksın farklımı doktorlar da yanaşmıyo başkasının yaptığı buruna
Resimde cekmiyom cünkü morelim cok bozuk bu kahrolasi ameliyat yüzünden ayagim kirilsaydida ben bu ameliyati olmasaydim gecen yil okadar engel cikti gidemedim hem doktorun assistanöari erteledi hemde kis ayina denk gelmisti allahin bildigi vardi demeki ama yine naptim ne ettim kahrolasi hislerimi dibledim
ni

benimde tam 1 yıl oldu ve burun ucum şiş gibi hala..yada büyük yapıldı

Back