• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik mağduru (acil)

akasayalar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2018
4.113
10.318
208
(Mune ne olur konumu bir sure tasimasan sevinirim en cok burda görülüyor konular estetikte cok kisinin gormeyecegine eminim)
Arkadaslar yakin bir tanidigimi tıp merkezi seklinde bilindik bir yere götürdüm hastane gibi dusunun hem medikal hem saglik hem estetik bolumleri olan subeleri olan yerler. Doktorlar gorev yapiyor. Tercih etmemizin sebebi isi bilen ehli olsun istedim
Ablami goturdum kadincagiza dolgu ve botoks yapildi bes gun sonra Allahim korkunc kadinin agzi yuzu yukari kaydi. Kaşlar marti gibi oldu. Gunden gune tabi eritmek icin elimden geleni yaptigim icin biraz indi buhar vs. Ama simdi bie kac gune kontrol var asla tek igne degdirmem o konuda kesinim
.ama ben orayi sikayette etmek istiyorum.o kadar belliki islemin yanlis yapildigi. Cunku ben senelrce yaptiran biriydim baska yere. Pisman oldumm burayi sectigime. On bes bin kadar para verdik
Kontrol gununde ben sikayette bulunacagim
Parayi geri isteyecegim. Yada tuketiciye mi basvurucam.estetik tuketiciye basvuruluyormu bilen varmi aranizda acaba?

Bence hemen başka bir doktora da götürüp gösterin, uzman görüşü alın. Acil müdahale gerekiyorsa yapılsın.
Yani 15 gun gecti. Eritme islemi muhtemelen yapalim diyecekler ama yaparsa bunlar onuda bilmiyor muhtemelen e baska doktora verecek meblag gercekten kalmadi bende olsa vicdan azabindan ben verecegim. Bunalrada tek islem dahi yaptirmam. En azindan tuketiciye gitsem diyorum ucreti geri alma durumum olabilirmi onu merak ettim.

Özel bir hastanede plastik cerrahi uzmanı 6,500 e yaptı tüm yüz botoks daha bu ay ıcınde ablama . bu tür işlemler için hasteneler tercih edilmeli

Paranızı isteyin , alınca da şikayetcı olacağınızı belirtin .

Back