- 14 Mart 2020
- 16
- 5
- 26
- Konu Sahibi Naturehop_3
Merhaba arkadaşlar, 25 yaşındayım yıllarca dış görünüşüm yüzünden zorbalandim. Kendimi genç kız gibi hissetmiyorum. Bu sene Erasmus programıyla Almanya'yı kazandım. Birkaç aydır da çalışıyorum para biriktirdim. Neyse en son cesaret edip plastik cerraha gittim yüzümde elmacık bölgesinin zayıf olduğunu iki göz kapağı arasında eşitsizlik olduğunu ve çenemin geniş olduğunu konuştuk. Bunlara çene için bisektomi ve tüm yüze yağ enjeksiyonu önerdi. Ve 70k fiyat verdi. Ama çalışacağı hastaneye güya bisektomi olacağını söylemeyecekmisiz. Bana sadece yağ enjeksiyonu için böyle bir fiyat fazla geldi. Güya asistanı hastaneden bu fiyatı almış ve hoca indirim yapmış ama ben ücreti hocanın ibanina göndericem. Sorun şu ki belgelerde bana yağ enjeksiyonu diye imza attirilacak ama bisektomi yapılmazsa hiçbir itirazda bulunamam. 2. Gerçekten para değil korktuğum işe yarar mı veya daha kötü olur muyum? Yağ enjeksiyonu ile ilgili burada iyi yorumlar okumadım. Üstelik ameliyat olursam 3 hafta sonra Almanya'ya gidiyorum. Derslerim başlayacak. Hoca 10 günde iyilesirsin dedi bilmiyorum. Açıkçası değişmeyi çok istiyorum Avrupa'da kendimi bu şekilde çok daha çirkin hissedeceğimi biliyorum. Ama bir yandan da kör cesaret olsun istemiyorum. Güzelleşme hirsim çok var. Yurt dışında yepyeni bir hayatım olsun yeni görünüşümle istiyorum Çocukluğumdan beri elf gibi olan ablamın yanında hep ezildim. Hiç istenen biri olmadım hep golgeydim. Metroda yasitlarima bakıyorum ben hiç güzel değilim. Kendimi artık beğenmek istiyorum. Lütfen yağ enjeksiyonu ve bu karasizligim konusunda yorumlarınızı esirgemeyin ve doktor önerisinde bulunun. Ve sizce bahsettigim doktora güvenip bu ameliyatı olmalı mıyım?