• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik karşıtları doğallığı sevenler buraya ,kadınlar neden kendilerini beğenmiyor?

melissssssa

d£ng£
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2011
436
7
46
Kocaeli
doğallığın güzelliğini göördüm defalarca estetikten sonra üzülen kadınlar ,niye yapıyorsunuz bunu kendinize niye dr ları zengin ediyorsunuz ?bu bir hastalık değil ki devasını bekleyin onlardan doğallık kadının tacı .bozmayın kendinizi sonra yapboz tahtasına dönüp kapı kapı dr aramayın siz bile güvenemiyorsunuz onlara acaba diye yatıyorsunuz amelıyat masanına ee gerisini bir dusunun .

kaç kişi karşıdır bilmiyorum ama
ben karşı değilim
kişi kendini nasıl güzel hissedecekse bu bakımla olur estetikler olur fark etmez
ama bazen hiç ihtiyacı olmadığı halde gidip estetik olanlarda gördüm
sonu facia da olan gördüm ulaa laa harikalrda gördüm
tercih yani :)

ben estetik yaptıranları sevmiyorum sanırım.:27:
yani ilaki güzelleşicem diye burunlarını kaldırıyorlar ve ya gögüslerine silikon yapıp fırlatıyorlar ,
ama sağlık açısından zararlı ise burun estetiğine karşı değilim şöyle ki bir de şu var.
eger burun olarak evlilik çağında ve gerçekten aşırı bir iticilik olduğunu düşünüyorsa ve evlenmesinde değil bir erkeğin bile kendine bakılmadığndan şikayetçi bayan varsa olsun diyorum.
birazda güven sorunu yaşatıyor bu tarz egrilik ,uzunluk ve ya genişlik.
herkesin doğallığı kadar güzel birşey yok .
bir de makyaj yapanlardan gıcık oluyorum.
bugün dügüne gitti kresmen kadın kendini boya fıçısına sokmuş dudaklar ıslak ıggg geldi bana .bir de arada yalıyo o kadar mı tiksintim ,gözlerin üstü duvar boyası gibi .
ama hafif sade makyaj yapanlara karşı bir gıcıklığım yoktur.

canım zaten iyi birşey olsa zaten insanlar acaba nasıl olacak diye ameliyata girmez yada 2 ,3 ameliyatı olmaz ben salık açısından cok karsıyım estetık bolumune gırdım ınsanlara anlatmaya calıstım ama kapsama alanı dısına ıtıldım ,cun kı zararlarını göruyorum tabı yaptıranlar memnunuz dıyor tabı dıyenler begenenler ya begenmeyenler bunu gectım sımdı ıyı ya 10 yıl restore yaptırmaları gerektıgını bılmıyorlarmı ,burnu dusenler ,sılıkonu patlayıp kanı zehırleyenler ya cok zararlı ama bayanlarımız yınede vazgecmıyor onların duygularını ıstırmar eden dr zengın oluyor .

boyacı geldi hanımmmm tipler :D
çok iitciler bence de
ama bende burnumdan hoşnut olmadığım için aslında estetik düşünüyorum
nefes problemim olmasına rağmen cesaret edemedim o ayrı

ben estetik yaptıranları sevmiyorum sanırım.:27:
yani ilaki güzelleşicem diye burunlarını kaldırıyorlar ve ya gögüslerine silikon yapıp fırlatıyorlar ,
ama sağlık açısından zararlı ise burun estetiğine karşı değilim şöyle ki bir de şu var.
eger burun olarak evlilik çağında ve gerçekten aşırı bir iticilik olduğunu düşünüyorsa ve evlenmesinde değil bir erkeğin bile kendine bakılmadığndan şikayetçi bayan varsa olsun diyorum.
birazda güven sorunu yaşatıyor bu tarz egrilik ,uzunluk ve ya genişlik.
herkesin doğallığı kadar güzel birşey yok .
bir de makyaj yapanlardan gıcık oluyorum.
bugün dügüne gitti kresmen kadın kendini boya fıçısına sokmuş dudaklar ıslak ıggg geldi bana .bir de arada yalıyo o kadar mı tiksintim ,gözlerin üstü duvar boyası gibi .
ama hafif sade makyaj yapanlara karşı bir gıcıklığım yoktur.

tam benım kafadansın arkadasım yaptıgım makyajı gorenler makyaj yapmadın derler ama halbukı yapmısımdır ve cok begenırler dozu ayarlamak onemlı ama kesınlıkle esetetık karsıtıyım zaten yaptıran bayanlarda adım melısa ıse bır gun gelıp pısman olacaklar ben facemde bır yazı paylastım bakın lınkını verıyorum mutlaka okuyun cok onemlı bılgıler yazıyor.İlaç Şirketleri Durmadan Yeni Hastalık Yaratıyor.

boyacı geldi hanımmmm tipler :D
çok iitciler bence de
ama bende burnumdan hoşnut olmadığım için aslında estetik düşünüyorum
nefes problemim olmasına rağmen cesaret edemedim o ayrı

sakın tatlım sema şimseği bilirsin manken o yaptırmadıktan sonra kimse yaptrmamalı bence :)) ama cok yakısıyor onada o halı bu dogallıgın verdıgı bır cazıbe olsa gerek.

Sağlık problemi varsa tamam.Örneğin psikolojisini ciddi anlamda etkiliyorsa bu da bir sağlık sorunudur.Ama ben ay şuramı beğenmiyorum,hoşnut değilim,ne var yani psikolojimi etkiliyor deyip -psikolojik sorun olmamasına rağmen- bende karşıyım..

Sağlık sorunum yokken gidip kendime bir şeyler yaptırsam ve biri çıkıp bana çok güzelsin dese kendimi iyi hissetmezdim sanırım.Hayır güzel değil yapayım :27: gibi bir şey çıkar ortaya.​

bende sağlık problemi olmadıkça doğallıktan yanayım

haklısın zaten eger saglık karısırsa ısın ısıne kesınlıkle sorun tedavı edılmelı.ama keyfı esettık degıl ALLAHIN yarattıgını begenmemek ne haddımıze sonra ALLAH korusun ne hale gelıyorlar bu konu hakkında bır fılm ızlemıstım eskıden ıkı kadın olumsuzluk ıksırı ıcıp 10 yas genclesıyorlardı ama devamında baslarına gelecekten haberlerı yoktu sonra bır adam vardı ıksırı onada ıcırmeye calısıyorlardı ama ıcmedı tabı kactı bırseyler yaptı ve 10 yıl sonra kadınlar dokulmeye baslıyordu tum uzuvları bruce wıls oynuyordu yanlıs hatırlamıyorsam :)

Sağlık problemi varsa tamam.Örneğin psikolojisini ciddi anlamda etkiliyorsa bu da bir sağlık sorunudur.Ama ben ay şuramı beğenmiyorum,hoşnut değilim,ne var yani psikolojimi etkiliyor deyip -psikolojik sorun olmamasına rağmen- bende karşıyım..

Sağlık sorunum yokken gidip kendime bir şeyler yaptırsam ve biri çıkıp bana çok güzelsin dese kendimi iyi hissetmezdim sanırım.Hayır güzel değil yapayım :27: gibi bir şey çıkar ortaya.​

kendılerıne guvenı eksık meselesıne getırıyorlar meseleyı bır arkadasım vardı gogsu cok kucuktu albers felan denemek ıstedı hatta kendı soramadı eczaneden be sordum ama aldırmadım tabı evlen bebegın olsun hormonel olarak gogsun buyur dıyordum ama cok uzuluyordu bu arkadasım evlendı cocugu oldu ve hakıkaten ıkı beden buyudu gogsu sımdı cok mutlu :)))

Back