Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Arkadaşlar karın germe ameliyatından sonra korse kullanılmasa oluyor mu.Arkadaşım sormuş korseye gerek yok demiş dr doğrusu bumu acaba.Şimdiye kadar okuduklarımda hep korse vardı.

Ben de katiliyorum, fitness bize göre degilama bir yürüyüs olmali diye düsünüyorum.
Sen nasil verdin on kiloyu mutlu mu oldun , öyle mi verdin. İnsülin direnci oldugunu tahmin ediyorum ben, cünkü hic göbek yokken simdi hamile gibi göbek var. Seker var diye agustostan beri meyve bile yemiyorum. İnsallah bu endokrinoloji doktoru derdime care bulur. Sanki bu benim son sansim gibi yoksa hayatim diyetle devam edicek.

Arkadaşlar karın germe ameliyatından sonra korse kullanılmasa oluyor mu.Arkadaşım sormuş korseye gerek yok demiş dr doğrusu bumu acaba.Şimdiye kadar okuduklarımda hep korse vardı.

Benim bildigim ödem olmasin diye korse giyiliyor. Kose giyilmezse sonuc daha uzun sürede ortaya cikar.

ay şeker bende endokrın çozecek insulın drenci var dedim,çok ünlü doktora gittim bı ton para,bı baktılar yok,evet ondan sonra birine aşık oldum,diyetısyene gittim,çok yıyerek sağlıklı olarak 2,5 ayda 10 kılo verdim.birde bütün ömrümde çok isteyeğim bir duam olmuştu,ben hoopp zayıfladım ve hiç alamdım,ama geçen sene mecburen çok kötü bir işte çalıştım,nasıl hemen kılo almaya başladım,

arkadasIm eminimki sende biliyorsundur yemeden zayIflIyamazsIn. Bence seninki hersey birbirini tetikliyo. Kaliteli yenilmesi lazIm. Vücüdun asit oranI düsmesI lazIm. Yemeyerek calIsmIyo maalesef (Stoffwechsel). Bunun sonu malesef depresyon oluyo benim bildigim kadarIyla.Sonra isin icinden cIkamIyoruz. Sende bunun hepsini biliyosundur fakat kendi vücudumuzu iyi anlayamIyoruz. HayatIm bir kere geliyoruz dünyaya, kendine iyi bak.

Bu taraflara gelirsen görüselim, senin de ameliyat tarihin belli olmus, insallah iyi gecer hersey yolunda gider.
Benim tarihim 31 mart cumartesi, ayin nisanin 22 sinde geri dönücem. Sen ne zaman döneceksin?

gercekten iyi olur canim görüselim benim dönüs tarihim beli degil ama iki hafta diye tahmin ediyorum nede olsa isim devam edmek zorundayim.........ben 23 mart ucuyorum izmire doktorum izmirde 27 marta ameliyatim ondan sonra on gün sonra dönerim senin doktorun istanbuldami ismi ne ?

Tatlim ben 28 mertta aksam ist. a ucuyorum, 22 nde dönüyorum. Ameliyat 1 nisan galiba cumartesi olucak.
Doktorum Ercan Karacaoglu Atasehir memorial hastanesi. Ben yalniz yasiyorum iyice iyilesip öyle dönmek istiyorum. Ben de calisiyorum tam gün. Masabasinda ama yine de yoruluyorum.

Bügün Frankfurt tayIm. Sen ne amel. olacaksIn? Doktorun kim canIm.

ben izmirliyim o yüzden doktorumu izmirden sectim sende biliyorzun almanyaya bazi doktorlar var geliyorlar görüsebiliyorzun onlarlanda görüstüm fatih dagdelen gibi yada ibrahim askar ama icime sinmedi buraya üye oldum sibel diye bir arkadas karingerme ameliyati olmus izmirde cemil tugay beye bende hemen aradim ve fiyatlarida baya uygun arti icime sindi birde izmirde olmasi benim icin daha iyi ve tabiki burdada arasdirdim ve kötü yorumu yok bu doktorun insallah istedigim gibi olur :) birde sunu eklemek istiyorum ibrahim askar hic reklamlarda olduu gibi degil cok agresiv ve kizgin bir konusmazi var bana t seklinde kesmem gerek dedi ki benim karnim o kadar kötü degil o yüzden bu dktoru aninda listemden sildim :)

evet dogru tam ilesmeden dönmemek lazim ama benim kücük cocuklarim var ben en fazla iki hafta kalabilirim ama annem gelicek benlen almanyaya bana yardimci olucak doktoru nasil buldun ve fiyata anlasdinmi :)

Yok canım korse mutlaka var benim bildiğim.Ben yağ aldırdığım zamanda korse giydim 4 5 hafta

Ne T si ya böyle bır şey duymadım benn.. karın kaslarını gerıyor ve sonra bıkını altıne gızlıyor dıkışleri... bu kadar basittt ben benden yaşca buyuk bır bayanı gorup oyle karar vermıstım o boyle ıyı gecırdıyse amalıyatı ben daha ıyı olurum demıstım o izleri yukarda istemıs yuksek bel gıyıyormus 58 yasında bır bayandı ben alcak bel gıyıyorum bıkını ıcıne gızledi zaten iç çamaşırıma gore cizim yaptı su an ızlerım gayet ıtyı her guın daha ıyı oluyor izler.....kılo almıstım su an onları verıyorum hergun 1 saat yuruyorum oturup yedım tabıkıde aldım:)))) opuldunuz...

Şöyleki korse insanı rahatlatan bır şey kendınızı guvende hısedıyorsunuz ödemi azaltıyor dokuların bir biriyle daha çabuk kaynaşmasını saglıyor sıktıgı iç dıkıslerin zorlanmasını onluyor, içten kaslarınız da dıkıldıgı için insanı rahatlatıyor korse...Alıştıgınız zaman çıkaramıyorsunuz kendınızı eksık hısedıyorsunuz ben hala cıkaramıyorum doktorum cıkart artık dedı ama ben yınede takıyorum sevıyorum:))

Yok canım korse mutlaka var benim bildiğim.Ben yağ aldırdığım zamanda korse giydim 4 5 hafta

Yağ alındığında takılıyormuş karın germede gerek yokmuş.İzler kişiye göre değişiyormuş.Kiminde koyu kiminde soluk açık renk olurmuş.Dikiş kalınlığı gerginliğe ve derinin kalitesine göre değişirmiş.Bir dr.karından yağ alır yüzüne dolgu yaparız kaşlarını kaldırır göz kapaklarını alır orta yüz gereriz dedi.Bir dr göz kapaklarını alırız gerisine gerek yok şimdilik botoks yeterli biraz daha ilerde gerdirme işi şimdilik erken dedi.Karın için de iki dr korse bir dr korse gerek yok dedi.Gelişmeleri haberdar edicem arkadaşlar.

Son düzenleme:

Merhaba Edbeer,Kadınlar kulübü ne bu hafta üye oldum.Jelesec ile tanıştım.Hepiniz çok tatlısınız.Her akşam girip yazılarınızı okudum.Sana bol şans diliyorum.Ben 17 Ekim de Ercan beye göğüs küçültme ve karın germe ameliyatı oldum.Ameliyatım çok başarılı geçti.Korkulacak hiç bir şey yok.Karnım şuanda dümdüz orta kısımlarındaki pembelik biraz daha fazla ama yanlara doğru inanki incecik çizgi görünümünde.Ben en çok karından korkuyordum fakat sonuç hiç öyle olmadı.Sadece 1 hafta kadar eğik dolaşıyorsun.Sonradan yavaş yavaş gerginlik azalıyor daha rahat yürüyorsun.Ameliyattan sonraki gün eve çıktım akşam yemek yedikten sonra eşime kahve yapıp götürdüğümde nasıl şaşırdı anlatamam.Bu arada ben Ataşehir de oturuyorum.Hastane ye çok yakınım.Bİr şeye ihtiyacın olursa her zaman yardımcı olabilirim:) Ercan bey mükemmel bir insan.Diğer forumlara da yazmıştım burda trekrar yazayım.Benim iki kuzenim de Ercan beye göğüs ameliyatı oldular bizim aile doktorumuz oldu artık.Hepimiz çok memnunuz.Hayırlısı ile 1 Nisan da ol ameliyatını bakalım.İnşallah buraya geldiğinde tanışır görüşürüz.Sevgiler...

Selam canım ben Edbeer arkadaşımı ziyarete gideceğim bir mani olmaz sa (işin için de çikolatalar var )bende seni tanımak çok isterim hem şu taşş karnını görmüş olurum.Dr Ercan bey gerçek ten işini iyi yapan ender doktorlar dan bende bana her yaptığı işlem den memnunum Ay sen daha önceleri nerelerdeydin?Serap38 diye bir arkadaşımız da oldu karın ve meme onu da görecegim .Seni çok öptüm

Selam canIm, bende duydum bu söylediklerini .YakIn tanIdIgIm biriside anlattI. En güzelini yapmIsIn. Burada bizimle paylasIrsIn. ArtIk bu tip amel. cok yapIlIyor. Iyilesme süreci cabUk gecer insaallah. Bende yaKInda termin alacagIm. BakalIm hepimiz icin hayIrlIsI olsun

1 çocuk annesiyim karnım dan çok şikayetçiydim giydiğim bişeyi yakıştıramıyordum karar verdim ameliyat olucaktım tv de en çok gördüğüm doktoru seçtim güvendim bilmiyorum hayatımın en büyük hatasını yapmışım ilk muayene ücretsizdi gittim asla tam karın germe olmaz mini karın germe yapalım çünkü çok sarkma yok daha çok çatlak ve gevşeklik var dedi
inandım
randevu aldım gittim ameliyat oldum ilk başlarda bi şişlik olduğu için pek anlamadım nasıl olduğunu aradığım telle ve dedim benim karnım çok gevşek ve çatlakları duruyor cevap olarak 5 ay sonra yeni şekli ortaya çıkar dediler bekledim şu aanda sonuç 6 milyar verdim paramla rezil oldum karnım yukardan aşağıya kadar gerdirilmiş yan kısımlar gevşek yan yattığımda karnım ikiye kıvrılıyor o kadar gevşek yani aynı anda liposuctionda olmuştum ben asllında zayıfım bel bölgemde biraz faazlalık vardı deniz dalgaları gibi dalgalarım oldu çukurlar ve karın germe yüzünden kocaman bi izim oldu ve mahvoldu karnım pikolojim bozulmuştu o ara yani söylemek istediğim doktorunuzu iyi seçin benim gibi sırf para kazanmak uğruna insanların umutlarını yıkanlara yardımcı olmayın

Çok gecmiş olsun öncelikle,inanın çok üzüldüm.Peki tekrar düzeltmek için bir teklif götürseniz,sonuç da onun hatası.Ve üstelik mini karın germede iz kısa nasıl kocaman iz olur anlamadım.Lütfen doktorunuzun ismini paylaşın bu yasak değil başka arkadaşlara yol göstermiş olursunuz sevgiler

Güzel temenniler icin tesekkurler, sagolasin.
Böyle tecrübelerini anlatanlardan inanki ameliyat öncesi moral buluyorum, cesaretim artiyor.
Benim de korkum kambur durup egik yürümek bir haftada gidiyorsa süper.
Arkadaslar tek tek söylememe gerek yok kim arzu ederse hastaneye gelip karnima gögsüme bakabilir, benim icin bir sakincasi yok. Canli örnek görerek kararinizi verirsiniz. Hayirlisiyla atlatayim ameliyati, ben de ercan beyden memnunlar kervanina katilayim istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…