Estetik hakkinda merak ettiklerim

bikotbitshirt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2011
2
0
Merhaba Naci Bey,
Ben gogus buyutme ameliyati olmak istiyorum fakat bazi endiselerim var. Damla jel silikon yaptirmak istiyorum gorunus itibariyle en dogal durani oymus. Ameliyattan sonra gogsumde silikonu hissedicekmiyim dokundugumda? Gogsumde ilerleyen zamanlarda hissizlik olma ihtimali var mi? Ve sogukta gogsumu ekstra korumam gerekicek mi sonucta orda kesilip dikilmis bisey olacak?

merhaba benimde vucüdum çok alerjik bunun silikon taktırmayla ilgisi olabilir mi? sorun çıkar mı? teşekkürlerr

Kimi hastada damla protez doğal duruken kimi hastada yuvarlak protez doğal duıru. 3 boyutlu çalışma yapılarak hastanın ölçülerine uygun protez şekli ve büyüklüğüne birlikte karar veririz zaten. Eğer üst kısmınız çok zayıf ve deri yapınız ince ise silikon çeperini hissetmeniz mümkün. Protez ameliyatından sonra geçici his kaybı görülebilir. ZAman inde (6 ay veya 1 sene gibi) his geri gelir. Çok çok nadir vakalarda hissizlik kalıcı olabilir. Özellikle meme ucu kesisi ile yapılan operasyonlarda his kaybı daha çok görülmektedir. Soğuk veya sıcak havalar için ekstra bir korumaya gerek yoktur.

X