• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

estetik göğüs büyütme

happy_basak30

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2015
1
3
3
40
Merhaba
Dr.Hasan Findik sayesinde muhtesem goguslerim oldu kendisi konusunda inanilmaz uzman , hizli ve tamamen ihtiyaciniza gore sizi yonlendiriyor.
Bu ameliyattan korkup da yillarca erteleyen birisi olarak ilk gun soyledigim ; keske sizi daha once bulup bu operasyonu daha gençken olsaymisim oldu.
Merak edenlere herturlu bilgi paylasabilirim ;))

Ohhh çok sevindim sizin adınıza, geçmiş olsun. Aynı cümleleri ben de kuruyorum, kendisi gerçekten işinde çok iyi. Umarım herkesin ameliyat süreci ve sonrasındaki memnuniyeti bizlerinki gibi olur.

Geçmiş olsun bende hasan beye ameliyat oldum evet işinde iyi bir cerrah.. hastaya yaklaşımı da iyi sanki her tür konuda iyiymiş gibi izlenim veriyor... ilk görüşmede çok güzel şeyler söylemişti
kaç cc takıldı yöntem nedir biraz daha bilgi verirseniz daha iyi..

Biraz da tuhaflıklar var yeni üye ve ilk mesajı bu üstelik ı kullanmak yerine i kullanıyorsunuz.. Bunlar ilgimi çekti.

4 eylül de oldum ameliyatımı 4.5 ay oldu sormak istediğin bir şey olursa cvplarım

Merhaba
Dr.Hasan Findik sayesinde muhtesem goguslerim oldu kendisi konusunda inanilmaz uzman , hizli ve tamamen ihtiyaciniza gore sizi yonlendiriyor.
Bu ameliyattan korkup da yillarca erteleyen birisi olarak ilk gun soyledigim ; keske sizi daha once bulup bu operasyonu daha gençken olsaymisim oldu.
Merak edenlere herturlu bilgi paylasabilirim :KK66:)
Geçmiş olsun... Ne zaman ameliyat oldunuz,yöntem cc nedir?? Biraz ameliyat hakkında bilgi verin ;) Bende 2011 de meme büyütme ameliyatı olmuştum.14 Şubat'ta dört sene olacak :nazar: Haricen başka estetik ameliyatlarda oldum,çok şükür hepsinden memnun kaldım ;)

Geçmiş olsun bende hasan beye ameliyat oldum evet işinde iyi bir cerrah.. hastaya yaklaşımı da iyi sanki her tür konuda iyiymiş gibi izlenim veriyor... ilk görüşmede çok güzel şeyler söylemişti
kaç cc takıldı yöntem nedir biraz daha bilgi verirseniz daha iyi..

Biraz da tuhaflıklar var yeni üye ve ilk mesajı bu üstelik ı kullanmak yerine i kullanıyorsunuz.. Bunlar ilgimi çekti.
:))) Seni gidi seni :KK48:

:))) Seni gidi seni :KK48:

Şu ameliyatın en güzel yanlarından biri istediğin sütyeni ve BİKİNİ yi giymek benim bikiniler güzel oldu mutluyum :) her şeyde yolunda gidiyor şükü. .. İlk görüştüğüm gün boynuna sarılmak gelmişti. İçimden... hatta ameliyat sonrası anneme sayıklamışım hasan bey geldi mi cok tatlı dimi sarılasım geldi diya

Şu ameliyatın en güzel yanlarından biri istediğin sütyeni ve BİKİNİ yi giymek benim bikiniler güzel oldu mutluyum :) her şeyde yolunda gidiyor şükü. .. İlk görüştüğüm gün boynuna sarılmak gelmişti. İçimden... hatta ameliyat sonrası anneme sayıklamışım hasan bey geldi mi cok tatlı dimi sarılasım geldi diya
:))) En güzeli o üçgen,incecik bikinileri giyebilmek ;) Bu yaz Deniz'de daha çok mutlu olacaksın,sahilde sahil güvenlikçiler gibi koşarız artık :KK48:

Merhaba
Merak edenlere herturlu bilgi paylasabilirim :KK66:)

merhaba gecmış olsun ben şunu merak ettim hızlı ve tamamen ihtiyacınıza yonlendırıyor yazmışsınınz burda Hızlı dan kastınız nedir ? :D

]
evet üçgen bikini de almıştım henüz gelmedi çok güzel olacak :)
görmemişin memesi olmuş bikinide bikiniler dıye sayıklamış :P kankiii bugun formumdayım! bıkınılerımız güzel oldu ;) üçgen bikinimizi bekliyoruz gelsin artıkk..dün eşime dıyorum ki şimdiye kadar heveslenıpte alamadım butun bıkınılerı alacağım hemde butun renklerden ;) bide bıkını takıntın başlarsa yandık dedi :) dedım ucuz oluyor ınceler ucuzzz zavallım ne yapsın desteklilere verdıgımız para oyle coktu kı sanıyor aynı fıyat :D

görmemişin memesi olmuş bikinide bikiniler dıye sayıklamış :p kankiii bugun formumdayım! bıkınılerımız güzel oldu :KK66: üçgen bikinimizi bekliyoruz gelsin artıkk..dün eşime dıyorum ki şimdiye kadar heveslenıpte alamadım butun bıkınılerı alacağım hemde butun renklerden :KK66: bide bıkını takıntın başlarsa yandık dedi :) dedım ucuz oluyor ınceler ucuzzz zavallım ne yapsın desteklilere verdıgımız para oyle coktu kı sanıyor aynı fıyat :D

Aa hızlı cvp vermesi garipmiş ben hızlı sevmiyorum böyle sindire sindire olsun tadını ala ala :D hızlı olunca anlamıyorum biraz salağım galiba :P

yahu kilo alacam diye sporu da bıraktım squat yapıp güzel kalkık bir popom olsun istiyorum öyle salınmak istiyorum plajda

İstanbul Mecidiyeköy Çevre hastanesinde uzman kadro, tecrübeli ekip

ulaşabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back