Estetik / Dr.Melike Erdim'e ameliyat oldum ok baarl geti

yaseminbe

Guru
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2009
48
15
298
42
arkadaşlar, özellikle kafanız karışıksa,estetik ameliyat olup olmamakta kararsız sanız sizi olumlu olumsuz tüm konularda son derece aydınlatıyor.sempatik ve çok zeki bir bayan.yanına gittiğimde çok sıcak karşıladı, başka doktorlara da gittim fakat ondan aldığım pozitif elektriği diğerlerinden alamadım. Özellikle göğüslerinden şikayetçi olan tüm bayanların mutlaka melike hanımla bir görüşme yapmasını tavsiye ediyorum. hepinize selamlar

gule gule kullan cnm:)göğüs ameliyatımı oldun cnm ağrı sızı varmı?bende doum yaotım 6 ayım dolsun karın gerdırme yaptırıcam ama aylın hanıma dıyedusunuyorum gercı görusmedım kendısıyle bakalım ama sureklı kafamda olan bu amelıyat esımdende ızın kopardım ama bı turlu net bısey olusturamıyorum kafamda bazen ınanamıyorum böyle bısey ıstediğime ve yaptrıcağıma ama kesınlıkle olucam baska caresı yok

bence melike hanımla bir görüş derim ayrıca kafanda çok büyütme doktorla görüştükten sonra daha rahat karar verirsin.hem görüştün diye illa ameliyat olmana gerek yok.niye aylin hanım ı düşünüyorsun,soyadı ne? kafanda sürekli meşgul olacağına gerdir kurtul derim:) ama sen bilirsin.selamlar,

anladığım kadarıyla siz amliyat olmuşsunuz,güle güle kullanın yeni memişleri..yerimseniben melike hanım medicanaın doktoru yanılmıyosam...fiyatlar nasıl biraz bilgilendirseniz bizi...kaydirigubbakcemile5

slm herkese
meme büyütme operasyonu oldum 6 gün önce melike erdim medicana hast 4500tl fiyt cok memnunum sonuctan.ameliyattan kimse korkmasın ondn sonrasında asıl olay ağrılarınız oluyor.ben sonuctan cok memnun kaldım dr melike hn da cok ilgili birisi sizi son derece motive ediyor ilgilenen arkadaslarıma tavsiye ederim...

bende meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum size kaç cc takıldı merak ettim doktorunuzu tavsiye ediyormusunuz.

Bende göğüs büyütme ameliyatı olmak istiyorum size hangi kesiden kaç cc konuldu kas altımı yoksa üstümü doktorunuzdan memnunmusunuz?bana bilgi verirseniz sevinirim..

Öncelikle geçmiş olsun güle güle kullan :))Bende doktor araştırıyorum size kas altımı üstümü yapıldı kaç cc bilgi verirseniz sevinirim....

melike hanım çok iyi diyorlar,burdada yorumlar hep olumlu,asistanı fatma hanımla görüştüm önümüzdeki pazartesi muayene olucam inşallah. hem burun hem göğüs,tecrübelerimi paylaşırım,

ben Melike Hanıma dolgu botoks yaptırdım. Daha önce birçok yerde yaptırdım, Melike hanımdan çok memnun kaldım. dolgu olarak ben dudak dolgusunu sevmiyorum belli oluyo bence yaptırmayın illaki yaptırıcam diyosanız melike hanıma gidebilirsiniz. Yanak dolgusu çok başarılı, kimsede anlamıyo, yüze gençlik geliyo. Botoks da çok başarılı fazla dondurmadan native oluyo.

ben melike erdime burun ameliyatı oldum gerçekten çok iyi geçti. belirgin olan şişlikler ve morlukların tamamı 10 günde geçti,şuanda ameliyat olalı 1 ay 5 gün oldu ve çok iyiyim ve gerçekten çok iyi bir iş çıkardı. çok uzun süre doktor araştırdım ve gerçekten iyi bir doktor bulduğum için mutluyum. ameliyatı bağdat cad. florance ningtingel hast. yapıor. tabiki önemli olan doktor. ama hastanede çok güzeldi,hemşirelerin özel ilgisi doktorun ilgisi beni rahatladı. burun ameliyatını 5.000 lira ya yapıor.

canım sana kaç cc konuldu? ben de botoks yaptırdım kendisine.. ne marka kullandı _

Arkadaşlar ben göğüs küçültme ameliyatı olmayı düşünüyorum. Çok araştırıyorum ve araştırdıkça kafam çok karışıyor Aylin Karanlık ve Melike Erdim var kafamda lütfen bana yardımcı olun cvp verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…