arkadaşlar, özellikle kafanız karışıksa,estetik ameliyat olup olmamakta kararsız sanız sizi olumlu olumsuz tüm konularda son derece aydınlatıyor.sempatik ve çok zeki bir bayan.yanına gittiğimde çok sıcak karşıladı, başka doktorlara da gittim fakat ondan aldığım pozitif elektriği diğerlerinden alamadım. Özellikle göğüslerinden şikayetçi olan tüm bayanların mutlaka melike hanımla bir görüşme yapmasını tavsiye ediyorum. hepinize selamlar
slm herkese
meme büyütme operasyonu oldum 6 gün önce melike erdim medicana hast 4500tl fiyt cok memnunum sonuctan.ameliyattan kimse korkmasın ondn sonrasında asıl olay ağrılarınız oluyor.ben sonuctan cok memnun kaldım dr melike hn da cok ilgili birisi sizi son derece motive ediyor ilgilenen arkadaslarıma tavsiye ederim...
slm herkese
meme büyütme operasyonu oldum 6 gün önce melike erdim mecdicana hast 4500tl fiyt cok memnunum sonuctan.ameliyattan kimse korkmasın ondn sonrasında asıl olay ağrılarınız oluyor.ben sonuctan cok memnun kaldım dr melike hn da cok ilgili birisi sizi son derece motive ediyor ilgilenen arkadaslarıma tavsiye ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?