Estetik Cerrahların kullandıkları bir program

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Zepp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2006
9.312
21
156
45
- Yurtdışı
Estetik Cerrahların kullandıkları bir program gözler, kaşlar, burun, saç ve göğüs şeklini değiştirebilmenizi sağlıyor...

şutarafagitti​

arkadaşım bu site güvenilirmi,ücretlimi tereddütte kaldım arnızda hiç indireniniz yokmu

Gülmekten geberdim valla, E.T gibi birşey oldu bu beee:roflol::roflol:, çok eğlenceli bir pogrammış, sağol Zepp.

Ay hala gülüyorum kendime:roflol::roflol:

ben proğramı indirdim fakat bişey yapamıyorum.fotğrafımı koyuyorum ama üzerinde bi değişiklik yapamıyorum.nasıl yapıcaz değişiklikleri.yardım edermisinizzz.....:1no2:

ben proğramı indirdim fakat bişey yapamıyorum.fotğrafımı koyuyorum ama üzerinde bi değişiklik yapamıyorum.nasıl yapıcaz değişiklikleri.yardım edermisinizzz.....:1no2:

canim fotografini koyduktan sonra geriye birsey kalmiyor sol taraftaki sekillerde neyi degistirmek istiyorsan bir kere tikliyorsun.sag tarafta onunla ilgili resimler cikiyor .ordakine de 2 kez tikliyorsun.sonra resmine gore ayarliyorsun.

yanliz ben de yaptigim resmi pc me kaydetmek istiyorum,nasil yapabilirim?

zepp bu program da güzelmiş
tabi zaman gerekiyor ama harika
bizim ofisteki kızların hepsini estetikten geçirdim valla
teşekkürler

çok güzelmiş nereden buluyorsun bunları seni teknoloji canavarı seni

connection to SQL-server failed

böyle bişi yazıyo açılmıyor bende sayfa....

evet ben de indirdim sorunsuz çalışıyor.ben ps kullanıorum ama bu da pek bi hoşmuş doğrusu bayaa eğlendim ellerine sağlık zepp:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…