• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

estetik burun ameliyatı

mercan1981

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2011
10
0
36
Antalya
23 kasım 2010 tarinde estetik burun ameliyatı oldum 2 ay oldu . Ameliyata çok zor karar vermiştim oldukça çok araştırdım dr leri. Burnumda sola doğru eğrilik, sol burun değiliğim sağ burun değilime göre küçük vevburun ucumda şekil bozukluğugibi iri kemikli burun yapısına sahiptim. Doktora oldukça zor bir ameliyat olucağını diğer burunlara göre kendisini zorluyacağını söyledi. Ameliyat olduk tabi olanlar bilir yüzümüz şiş mor 15 gün böle geçti yalnız bu ameliyatla birlikte elmacık kemiklerimede dolgu yapıldı. Bandajlar açıldıktan fark ettim ki burundaki eğrilik aynen duruyor . Doktorumu aradım ben %80 oranında düzelttim iyileşicek dedi fakat kim görse aynı şeyi söylüyor du. Buda benim psikolojımi bozuyordu. Şimdi 2 ay oldu eğrilik ahal aynı doktor da şimdi bana başka birşey söylüyor işte benim yüz kemiklerimde gelişme bozukluğu varmı sağ yüz kemiğim sol yüz kemiğime göre 2-3 cm fazla gelişmiş diyor. Tabi bu beni ikna etmiyor hala burunum büyük kalın ve kavis yok ne yapacağım bilmiyorum iki dr ile daha görüştüm ikiside hem fikir kötü olmuş diyor. Birde aksi gibi sağ burun deliğinde kitle oluştu onun içinde fazla gelen kıkırdaklar oraya baskı yapar küçük bir operasyonla alıcam diyor. en son görüştüğümde de 8-9 ay sonra revizyon düşünüyorum dedi. Ben çok mutsuzum depresyona girdim uykum falan kalmadı tavsiyelerinize ihtiyacım var. Antalya

23 kasım 2010 tarinde estetik burun ameliyatı oldum 2 ay oldu . Ameliyata çok zor karar vermiştim oldukça çok araştırdım dr leri. Burnumda sola doğru eğrilik, sol burun değiliğim sağ burun değilime göre küçük vevburun ucumda şekil bozukluğugibi iri kemikli burun yapısına sahiptim. Doktora oldukça zor bir ameliyat olucağını diğer burunlara göre kendisini zorluyacağını söyledi. Ameliyat olduk tabi olanlar bilir yüzümüz şiş mor 15 gün böle geçti yalnız bu ameliyatla birlikte elmacık kemiklerimede dolgu yapıldı. Bandajlar açıldıktan fark ettim ki burundaki eğrilik aynen duruyor . Doktorumu aradım ben %80 oranında düzelttim iyileşicek dedi fakat kim görse aynı şeyi söylüyor du. Buda benim psikolojımi bozuyordu. Şimdi 2 ay oldu eğrilik ahal aynı doktor da şimdi bana başka birşey söylüyor işte benim yüz kemiklerimde gelişme bozukluğu varmı sağ yüz kemiğim sol yüz kemiğime göre 2-3 cm fazla gelişmiş diyor. Tabi bu beni ikna etmiyor hala burunum büyük kalın ve kavis yok ne yapacağım bilmiyorum iki dr ile daha görüştüm ikiside hem fikir kötü olmuş diyor. Birde aksi gibi sağ burun deliğinde kitle oluştu onun içinde fazla gelen kıkırdaklar oraya baskı yapar küçük bir operasyonla alıcam diyor. en son görüştüğümde de 8-9 ay sonra revizyon düşünüyorum dedi. Ben çok mutsuzum depresyona girdim uykum falan kalmadı tavsiyelerinize ihtiyacım var. Antalya

doktorun kimdi cnm geçmiş olsun ne diyim resimlerini koysan bir fikir verirdik belki kafana taktığın kadar değildir cnm..

burda emre ilhandan çok bahsediyolar..istersen bir süre sonra ona kontrole git.

bir estetik dr birde özel kbb merkezine gittim onlarda hemfikir ama dedikleri belemeklten başka yapcak bişi yok hani müdahale istesen bile 6-12 ay beklemek zorundaymışım. yoksa gitmedim değil başka dr ye ama yapıcak bişi yok şu an çok üzgünüm. baktıkça yüzüme düzelmeyen eğrilik canımı sıkıyor birde doktorum o kdara iddalıki bu eğriliği düzeltecek dr bulursan parasını ben vericem diyor ama görüştüklerim de %95 garranti veririz diyorlar. beynim allak bullak

doktorun kimdi cnm geçmiş olsun ne diyim resimlerini koysan bir fikir verirdik belki kafana taktığın kadar değildir cnm..

ben her aynaya baktıkça sinirleniyroum açıkcası sağ burun deliğimin içinde nohut kadar sert bir kitle ile 1 yıl yaşamak zorundayım hadi eğrilik düzelmedi önceden de aynıydı ama şimdi burnumuın içinde bir şey var buda beni korkunç rahatsız ediyor ne yapıcağımı bilemiyorum. Beklemekten başka yapcak bişi yok 8-9 ay sonra revizyon düşünüyormuş sizce bundana para alırmı eğer bu dr ye yaptırırısam:?

Son düzenleyen: Moderatör:
ben her aynaya baktıkça sinirleniyroum açıkcası sağ burun deliğimin içinde nohut kadar sert bir kitle ile 1 yıl yaşamak zorundayım hadi eğrilik düzelmedi önceden de aynıydı ama şimdi burnumuın içinde bir şey var buda beni korkunç rahatsız ediyor ne yapıcağımı bilemiyorum. Beklemekten başka yapcak bişi yok 8-9 ay sonra revizyon düşünüyormuş sizce bundana para alırmı eğer bu dr ye yaptırırısam:?

aynı doktorsa para almaması lazım öyle oluyor biliyorum ben..ama düzelir kemik niye düzelmesinki sonuçta burun kırıp estetik yapanlarda var

Son düzenleyen: Moderatör:
Memnun kalmadığım bir ameliyat mutsuzluk ve boşa geçmiş koskoca 1 yıl olacak hayatımda şimdi kasım ayında 2. ameliyatı yapacakmış ücret almıyacağını belirtti ama bu beni ikna edemiyor güvenemiyorum acaba başka doktoramı gitsem ona yaptırsam yardım edin .

geçmiş olsun canım eğer memnun kalmadıysan başka bir doktorlada görüş istersen canım

Canımcım psikolojini bozma takmamaya çalış, 6. ayın dolduğunda git bir çok dr revizyon yapar ama iyi bir dr olsun bende aynı tarıhte estetik oldum 6. ayımın dolmasını beklıyorum revizyon olacağım bol şans üzülme yapacak brişey yok umarım ikincide talihin güler yüzüne ve benimde tabi:))))))))))))))

geçmiş olsun canım eğer memnun kalmadıysan başka bir doktorlada görüş istersen canım

HLO canim ben resimlerini cok merak ediyorum neden goremiyorum acaba?
Kusura bakma burdan yaziyorum sana mesaj sayim dolmadigi icin ozel atamiyorum.
Hoscakal canim:80::79:

HLO canim ben resimlerini cok merak ediyorum neden goremiyorum acaba?
Kusura bakma burdan yaziyorum sana mesaj sayim dolmadigi icin ozel atamiyorum.
Hoscakal canim:80::79:

canım ekledim fotoğraflarımı bakabilirsin. Bir ara yüklemeye çalışmıştım senin mesajın üzerine ama hata verdi sürekli site şimdi yükleyebildim canım

Artık bilmiyorum moralim hiç düzelmiyor çektiğim acı ve sıkıntı aklıma geldikçe deliriyorum ama ben şöylede düşünüyorum ve herkesde aynı fikirde ameliyat olduğum doktorun bu hatayı düzeltmesi gerketiğini düşünüyorlar farkında yaptığının aslında ama ne ye yarar ki

Merhaba,
Kasımda revizyon ameliyatı olacağını yazmıştın,aynı doktora oldun mu?Aynı kişiye olmuşuz da:)Ben de revizyon düşünüyorum.

Back