- Konu Sahibi mercan1981
23 kasım 2010 tarinde estetik burun ameliyatı oldum 2 ay oldu . Ameliyata çok zor karar vermiştim oldukça çok araştırdım dr leri. Burnumda sola doğru eğrilik, sol burun değiliğim sağ burun değilime göre küçük vevburun ucumda şekil bozukluğugibi iri kemikli burun yapısına sahiptim. Doktora oldukça zor bir ameliyat olucağını diğer burunlara göre kendisini zorluyacağını söyledi. Ameliyat olduk tabi olanlar bilir yüzümüz şiş mor 15 gün böle geçti yalnız bu ameliyatla birlikte elmacık kemiklerimede dolgu yapıldı. Bandajlar açıldıktan fark ettim ki burundaki eğrilik aynen duruyor . Doktorumu aradım ben %80 oranında düzelttim iyileşicek dedi fakat kim görse aynı şeyi söylüyor du. Buda benim psikolojımi bozuyordu. Şimdi 2 ay oldu eğrilik ahal aynı doktor da şimdi bana başka birşey söylüyor işte benim yüz kemiklerimde gelişme bozukluğu varmı sağ yüz kemiğim sol yüz kemiğime göre 2-3 cm fazla gelişmiş diyor. Tabi bu beni ikna etmiyor hala burunum büyük kalın ve kavis yok ne yapacağım bilmiyorum iki dr ile daha görüştüm ikiside hem fikir kötü olmuş diyor. Birde aksi gibi sağ burun deliğinde kitle oluştu onun içinde fazla gelen kıkırdaklar oraya baskı yapar küçük bir operasyonla alıcam diyor. en son görüştüğümde de 8-9 ay sonra revizyon düşünüyorum dedi. Ben çok mutsuzum depresyona girdim uykum falan kalmadı tavsiyelerinize ihtiyacım var. Antalya