Estetik ameliyatlarda emekli sandığının maliyete etkisi var mı?

E

EU1

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi EU1
slm.lütfen bilgi sahibi olanların yardımcı olmasını rica ediyorum.ben burnumdam ameliyat olmak istiyorum.burnumla ilgili hem estetik sorunum var hem de rahat nefes alıp veremiyorum.ama kafama takılan bazı sorular var.doktor olarak reha yavuzu çok methediyorlar.gazi hastanesinde uygulamalar nasıl?birde ne kadara malolur?çok pahalı olursa yaptıramıycam ama ihtiyacımda var. emekli sandığının ameliyat maliyetine etkisi nolur?biliyorum maliyet soruna göre değişiyor ama bu konuyla ilgili tahmini olarak bi fiyat verecek biriler varsa çok mutlu olacam.ilgilenen herkese şimdiden teşekkür ederim...:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

• Konu Sahibi EU1
SSK Emekli Sandığı gibi Kurumlar estetiğe malesef para yardımında bulunmuyor ama sağlık için yapılan ameliyatları yani burunda et aldırmak burunda nefes alamıyorsan onları düzeltmek için bir miktar yardım yapıyor.
Yani burun estetiği 2500 ytl -4000 ytl arasında değişiyor.
Ama doktorun tecrübesi çok önemli bu arada.

• Konu Sahibi EU1
adasu06 ilgine çok teşekkür ederim.....tavsiye edebileceğin bir doktor varmı?...

• Konu Sahibi EU1
expire user benim sana tavsiye edebilecğim çok başarılı bir doktor var. ben doktor seçiminde çok hassasım. en iyisini arar bulurum. kendimde göğüs estetiği yaptırdım op dr bahadır özkeskin eskiden izmit akademi hastanesindeydi, şimdi izmire gitmiş sanırım. kendisi çok uzman bir doktordur. imkan bulursan ona git. bir de estetik ameliyatları sosyal güvence karşılamıyor ama bu sorun aynı zamanda sağlığıda bozuyorsa bu durumda karşılıyor. bunu doktorunla konuşmalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…