sağol canım, dediğim gibi fiyat da önemli şöyle 35in üzerine çıkmak istemiyorum fiyat olarak. ama çok uçuk rakamlar istiyorlar.Bende Barış Çakır'ın burunda çok iyi olduğunu morluk bile olmadığını duymuştum ve instagram hesabındaki fotoğraflarda gördüm diğerleri hakkında bir bilgim yok malesef
35 milyar mi bu operasyonlarin ortalama değeri?sağol canım, dediğim gibi fiyat da önemli şöyle 35in üzerine çıkmak istemiyorum fiyat olarak. ama çok uçuk rakamlar istiyorlar.
Bi sağlık problemi olmadıkça allahın verdiğiyle oynayıp durmAk içimin kabul etmediği şeydir nedense.. Kedicikler canlanır hep gözümün önünde.Benim yorumumda bu evet. Kolay gelsin.
Yasiniz kaç ? Bence düzgün olan burnunuzla gozunuzle ugrasmayin derim size kalmis tabi
Millet parasini nereye harcayacagini sasiriyorİki yıllık konu hortlamış
Acaba n'aptı konu sahibi? 35 bin gibi bir rakam gördüm galiba ben
Psikolojisi bozulup yaptıranları bir derece anlıyorum ama ihtiyaç hiç yok diyor konu sahibi.Millet parasini nereye harcayacagini sasiriyor ç
Allah sasirtmasin ne diyelim samsonnPsikolojisi bozulup yaptıranları bir derece anlıyorum ama ihtiyaç hiç yok diyor konu sahibi.
Para çoktur dokunmaz da, büyük risk valla yüzle oynatmak. Google'da estetik faciaları diye baksa ne ünlüler ne korkunç sonuçlar alıyor. Hanii amerikalı artist falan, para ganii, öyle ucuzuna da kaçmamışlardır.
Allah sasirtmasin ne diyelim samsonn
3 tür 5 tir sanırım :))35 bin mi?
Ya Allah zaten bedavadan guzelcene yaratmis be arkadasim Allah korusun ya istediğin gibi olmazsa geri nasil dönüş yapacaksin?
Neden? İnsanin guzellesmek istemesi kendisini iyi hissetmek için para harcaması faydalı bir yatırımdır benceMillet parasini nereye harcayacagini sasiriyor
Tek para da değil mevzu, sonuçta ele yüze bakilabilecek haldeyken fuzuli bicak altina yatmakta saçma geliyorNeden? İnsanin guzellesmek istemesi kendisini iyi hissetmek için para harcaması faydalı bir yatırımdır bence