- 12 Şubat 2015
- 66
- 26
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4 gün önce ameliyat oldum ikinci günümde çok fazla morardım ve yüzüm şişti. Bu burnunuza yapılan işlemlere ve cildinizin(derinin) incelik- kalınlık derecesine göre değişebilen bir şey.Ameliyattan çıktıktan sonra yarım saat aralarla buz tedavisi uygulamamı önermişti doktor ancak yapamadık ikinci günden itibaren bol bol buz tedavisi uyguladık ve şuan morluklarım çok çok azaldı.Size de tavsiye ederim :)
kime oldunuz öğrenebilir miyim peki ve fiyatıyla :)Yok Kemal Ekberoğluna olmadım ben
Şişlik ve morluk döneminde bol bol c vitamin takviye edinmenız hızlı bir şekilde iyilesmenize yardım edicektir :)Buz tedavisi için buz gözlükleri varmış.. Onlardan araştırıyorum.. Bol bol yapicam gibi görünüyo :) Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.
Anladım izmirse zaten kaldı :):) Güle güle kullanın inşallah burnunuzdaki değişim sonrası nasıl hissediyorsunuz çok Merk ediyorum bu duruma yorumlar da bazıları kendimi tanıyamadım işte yüz ifadelerini değişti gb pişman olanlar da var insan bir korkuyorBen İzmirde oturdugumdan Prof.Levent Yoleri'ye oldum .Fiyatı 4 bin civarıydı :)
Anladim Çok teşekkürler :)Çok teşekkür ederimm . Ben o kadar isteyerek yaptırdım ki .. Kötü olacağını hiç varsaymadım şuana kadar :) zaten hala atel burnumda tam şeklini ben de bilemiyorum ama dileğim güzel olması .Bence en önemlisi doktora istediğimiz şekli tam olarak yansıtabilmek ve doktorun kişiyi rahatlatıp dinlemesi. Şuan için şiş ve sert bu nedenle size kesin olarak bilgi vermem yanlış olur :) İlerleyen zamanlarda bilgilendiririm sizi mutlaka :)
Şişlik ve morluk döneminde bol bol c vitamin takviye edinmenız hızlı bir şekilde iyilesmenize yardım edicektir :)
Benim yigenim iki yasinda ameliyat olduktan sonra o kadarmorardi ve sistiki ggözlerim.anlatamm ama yigenim hic korkmadi beni görünce size bi krem onerebilirim ismi arnica biodermanin ürünü oldukça hizli iyileşme sagliyor ben kullandm vememnun kaldim bu urun zaten ameliyat ssonrasi oluşan morlukve odemler iiçin etkili bi krem
Rica ederim :) bol bol su ve c vitaminiSüper bilgiler.. Çok teşekkür ederim :)
Merhaba..
Ben 2. burun ameliyatımı olucam. . Be sefer estetikli olmam gerekiyor.. Ama ameliyat sonrasından çok korkuyorum 3 yaşında kızım var burnum sarılı artı gözlerim mor vs görünce mutlaka üzülecek.. Morluk ve şişliği en aza indirmek için neler yapmalıyım? Ağrı sızı çok oluyor mu? Bilgilendirirseniz sevinirim. .
Ben ameliyat olalı bir ay oldu. Hiç morarmadım. Ameliyattan bir hafta önce, "Arnica" adlı kremi yüzüme özelikle burun ve göz çevresine günde üç kere sürdüm. Ameliyat sonrası da göz altı ve yanak bölgesine uygulamaya devam ettim. Ameliyattan çıkar çıkmaz soğuk bezelyeleri ameliyat eldivenine doldurup on dakikada bir göz altlarıma koydum. Yaklaşık iki gün büyük bir disiplinle bu işlemi yaptık. Ananas yedim bir hafta artık yiyemez hale gelince ananas hapı içmeye başladım. Ananas ödem için çok önemli. Morarmadım ama çok şiştim. Hala ödemim devam ediyor. Ama genel olarak zor bir ameliyat ve süreç diyemem. Şimdiden geçmiş olsun.Merhaba..
Ben 2. burun ameliyatımı olucam. . Be sefer estetikli olmam gerekiyor.. Ama ameliyat sonrasından çok korkuyorum 3 yaşında kızım var burnum sarılı artı gözlerim mor vs görünce mutlaka üzülecek.. Morluk ve şişliği en aza indirmek için neler yapmalıyım? Ağrı sızı çok oluyor mu? Bilgilendirirseniz sevinirim. .
Ben ameliyat olalı bir ay oldu. Hiç morarmadım. Ameliyattan bir hafta önce, "Arnica" adlı kremi yüzüme özelikle burun ve göz çevresine günde üç kere sürdüm. Ameliyat sonrası da göz altı ve yanak bölgesine uygulamaya devam ettim. Ameliyattan çıkar çıkmaz soğuk bezelyeleri ameliyat eldivenine doldurup on dakikada bir göz altlarıma koydum. Yaklaşık iki gün büyük bir disiplinle bu işlemi yaptık. Ananas yedim bir hafta artık yiyemez hale gelince ananas hapı içmeye başladım. Ananas ödem için çok önemli. Morarmadım ama çok şiştim. Hala ödemim devam ediyor. Ama genel olarak zor bir ameliyat ve süreç diyemem. Şimdiden geçmiş olsun.
Merhaba :) doktorunuz kimdi ogrenebilir miyim verdiğiniz bilgiler içinde TeşekkürlerBen ameliyat olalı bir ay oldu. Hiç morarmadım. Ameliyattan bir hafta önce, "Arnica" adlı kremi yüzüme özelikle burun ve göz çevresine günde üç kere sürdüm. Ameliyat sonrası da göz altı ve yanak bölgesine uygulamaya devam ettim. Ameliyattan çıkar çıkmaz soğuk bezelyeleri ameliyat eldivenine doldurup on dakikada bir göz altlarıma koydum. Yaklaşık iki gün büyük bir disiplinle bu işlemi yaptık. Ananas yedim bir hafta artık yiyemez hale gelince ananas hapı içmeye başladım. Ananas ödem için çok önemli. Morarmadım ama çok şiştim. Hala ödemim devam ediyor. Ama genel olarak zor bir ameliyat ve süreç diyemem. Şimdiden geçmiş olsun.
Benim doktorum Samsun da Selami Yavuz. Ameliyat için 3000 ödedimMerhaba Gülay hanim doktorunuz kimdi acaba ve fiyatı hakkında bilgi verirseniz sevinirim :)
teşekkür ederim bende doktor araştırıyorum da istanbulda iistanbulda olsaydınız fikir olur diye düşünmüştüm :)Benim doktorum Samsun da Selami Yavuz. Ameliyat için 3000 ödedim
Ben Antalya'da Hadi Nural' ameliyat oldum. Burnum şekil olarak çok değişti, çok güzel oldu. Ama ben ameliyat sonrası küçük bir enfeksiyon sorunu yaşadım. Doktor iltihabı şırınga ile çekmeye çalıştı. Ameliyat öncesi ve sonrasında yaşadığım tek acıydı diyebilirim. Allah'a şükür geçti hepsi. Benimki ekstrem bir durum oldu. Normalde gayet kolay bir ameliyat.Merhaba :) doktorunuz kimdi ogrenebilir miyim verdiğiniz bilgiler içinde Teşekkürler
Ameliyatınız nasıl geçti acaba? Memnun musunuz? İnternette çok az bilgi var.. Beni bilgilendirirseniz sevinirim..Ben Nisa hastanesinde kbb doktoru Mehmet Doğan ve estetik doktoru Ihsan Kasapgil e olucam inşallah. .