Estetik ameliyatı olanlar bakar mısınız?

emacher

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2015
18
3
38
Merhaba..
Ben 2. burun ameliyatımı olucam. . Be sefer estetikli olmam gerekiyor.. Ama ameliyat sonrasından çok korkuyorum 3 yaşında kızım var burnum sarılı artı gözlerim mor vs görünce mutlaka üzülecek.. Morluk ve şişliği en aza indirmek için neler yapmalıyım? Ağrı sızı çok oluyor mu? Bilgilendirirseniz sevinirim. .

morluksuz ameliyatı Barış Çakır yapıyor.. neyse bu bir tarafa doktorum becerisi ve burna yapılan işlemler morluğun derecesini etkiliyor diye biliyorum.. Ben acayip morarmıştım ama 4 yaşındaki oğlum Korkmamıştı benden..

Ben de bu ay sonu ameliyat olacağım kısmet olursa. Benim kızım daüç yaşında. Doktorum morarma olmayacak, küçük bir alçı olacak dedi ama ben işi şansa bırakmayacağım. 5 gün annemlere bırakmaya karar verdim. Konu sadece morarma değil, yanlışlıkla eli çarpabilir diye düşündüm açıkçası. Siz de mümkünse birkaç gün de olsa birine bırakın belki daha uygun olur. Birkaç kişiye danıştım, morarma olursa korkabilir dediler. Şimdiden geçmiş olsun.

Merhaba arkadaşlar bende haziran gb doktorlarıniz kimler acaba doktor arastirmadan duramıyorum şu an aklıma yatan kemal ekberoglu yardimci olursaniz sevinirim devlette olan memnun kalan vs var mi

Bende annemde kalıcam 1 hafta.. Bensiz bi kaç gün kalmaz hiçbir yerde.. Bu ara denedik en fazla 2 gün durabildi.. Evham yapmaya başladım bu ara.. Acaba çok morarır mıyım? Çocuk korkar mı? Ne zaman iyileşirim vs diye.. Allah yardımcınız olsun..

Selam tekrr :) o doktorlar hakkında hiç bilgim yok size güven verdiler Sanirim anlatirsinz sevinirim bende henüz tam karar veremedim aklımda kemal beyden başkası yok şu an birdr fiyat ne kadar tuttu sizin

Morarmadan ziyade çocuğun dikkatini bantlar ve alçı çekiyor. Benim kızım da 4 yasında ve ameliyattan sonra annem hasta olmuş dedi ve yanıma birkaç gün yaklaşmadı. Ben çok morarmamıştım. Ağrı sızı meselesine gelinbe doktorum ağrın sızın olmayacak demişti. Gerçekten de olmadı. Sadece ağır grip olunca çekilen ağrı sızı kadardı her şey.

Slm kızlar bende ekimde olcam Allah izin verirse
Benimde oğlum 4 Yaşında onu düşüyorum bende korkarmı diye yüzü gözü Şiş mosmor bi anne olacak karşısında etkilenirmi diye Tedirgindim
Anlatmaya başladım Oğluma belki etkisi olur konuştuklarımın çünkü bende gördüğü en ufak çizik bile üzüyor canım Oğlumu gidip gelip öpüyor

Çok fazla evhamlanmayın. Kafanıza takmamaya çalışın. Diğer olanlardan edindiğim izlenim eskisi gibi morarma olmadığı. Umarım bizlerde de aynı şekilde olur. Benim daha çok kafama takılan nasıl bir sonuç olacağı. Ameliyatlardan sonra haberleşiriz.

Selam tekrr :) o doktorlar hakkında hiç bilgim yok size güven verdiler Sanirim anlatirsinz sevinirim bende henüz tam karar veremedim aklımda kemal beyden başkası yok şu an birdr fiyat ne kadar tuttu sizin

Selam :) Ben güvendiğim kişilerin tavsiyesiyle gittim oraya.. Görüşmelerimiz de güzel geçti.. O yüzden orada karar kıldım. . Bende deviasyon radyofrekans ve rinoplasti olucam 3700 tl dediler..

4 gün önce ameliyat oldum ikinci günümde çok fazla morardım ve yüzüm şişti. Bu burnunuza yapılan işlemlere ve cildinizin(derinin) incelik- kalınlık derecesine göre değişebilen bir şey.Ameliyattan çıktıktan sonra yarım saat aralarla buz tedavisi uygulamamı önermişti doktor ancak yapamadık ikinci günden itibaren bol bol buz tedavisi uyguladık ve şuan morluklarım çok çok azaldı.Size de tavsiye ederim :)

Aynen morarma olmasa bile alçı vs bile korkutabilir.. Pedagogumuz iyi gorunurseniz sorun olmaz dedi.. Bende öyle olmaya çalışıcam. . Çok teşekkür ederim. .

Merhaba arkadaşlar bende haziran gb doktorlarıniz kimler acaba doktor arastirmadan duramıyorum şu an aklıma yatan kemal ekberoglu yardimci olursaniz sevinirim devlette olan memnun kalan vs var mi
Çok geçmiş olsun. Sizin cildiniz kalın mı ? Benim kalın olduğu için doktorum morarmaz ama geç iyileşir dedi.

Merhaba Gülay hanim doktorunuz kimdi acaba ve fiyatı hakkında bilgi verirseniz sevinirim :)

Benim kızım da aynı öyle. . Pedagog ameliyatı önceden söylemeyin dedi. Önceden bilirse kaygıları artar. Korkmaya başlar dedi.. 1 gün önce benim burnumda bi kemik var acıtıyor onu doktor ameliyatla çıkaracak sonra hiç acimayacak diye söyleyin üstünde durmayın dedi.. Bilginize..

Bana da öyle söylüyorlar. . Eskiden daha çok morarıyordu şimdi o kadar değil diye.. Umarım kolay atlatırız.. Haberleselim :)

4 gün önce ameliyat oldum ikinci günümde çok fazla morardım ve yüzüm şişti. Bu burnunuza yapılan işlemlere ve cildinizin(derinin) incelik- kalınlık derecesine göre değişebilen bir şey.Ameliyattan çıktıktan sonra yarım saat aralarla buz tedavisi uygulamamı önermişti doktor ancak yapamadık ikinci günden itibaren bol bol buz tedavisi uyguladık ve şuan morluklarım çok çok azaldı.Size de tavsiye ederim :) siz kemal ekberogluna mi oldunuz hatlar yandı da bende

Çok geçmiş olsun. Sizin cildiniz kalın mı ? Benim kalın olduğu için doktorum morarmaz ama geç iyileşir dedi.
Benim cildim maalesef çok ince ama şuan 4. günümde oldugumdan dolayı göz altlarım sarımsı mor hala. Onlara da artık buz tedavisi uygulama ihtiyacı duymuyorum. Benim tahminimce benim kadar ince derisi olan bir insanın bu kadar kısa süredeşişlikleri ve morlukları geçtiyse sizin deriniz de söylediğinize göre kalınsa benden belki biraz daha erken iyileşebilirsiniz ki umarım da böyle olur :)

Yok Kemal Ekberoğluna olmadım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…