• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetiğin yaşı var mı?

rihannaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
merhaba oncelikle. 18 yasindayim. universitede okuyorum. goguslerimden memnun degilim demek isterdim ama olmayan bir sey hakkinda konusamam sanirim o_O 14 yaşındaki yeğeniminkiler benimkilerden büyük. Estetik olmak istiyorum çünkü giydiğim hiçbir şey yakışmıyor, kendimi iyi hissetmiyorum en iyi siz anlarsınız. İse başlayınca ameliyat olmak istiyorum yani 20 yaşımda kısmetse. Babamın bundan haberi olmayacak çünkü söylemekten çekinirim, para da isteyemem bunun için. Kendim biriktirecegim. Annem karşı değil çünkü ne kadar üzüldüğümü biliyor ama bir şey olur diye endişeli. Her neyse..
Sizce estetiğin yaşı olur mu? 20 yaş iyi mi estetik için? Fiyatlar iki sene içinde yükselir mi? Bir de 300cc 250cc yazmışsiniz, okudum ama hiçbir şey anlamadım hangisinden taktirmaliyim? :KK51:

merhaba oncelikle. 18 yasindayim. universitede okuyorum. goguslerimden memnun degilim demek isterdim ama olmayan bir sey hakkinda konusamam sanirim o_O 14 yaşındaki yeğeniminkiler benimkilerden büyük. Estetik olmak istiyorum çünkü giydiğim hiçbir şey yakışmıyor, kendimi iyi hissetmiyorum en iyi siz anlarsınız. İse başlayınca ameliyat olmak istiyorum yani 20 yaşımda kısmetse. Babamın bundan haberi olmayacak çünkü söylemekten çekinirim, para da isteyemem bunun için. Kendim biriktirecegim. Annem karşı değil çünkü ne kadar üzüldüğümü biliyor ama bir şey olur diye endişeli. Her neyse..
Sizce estetiğin yaşı olur mu? 20 yaş iyi mi estetik için? Fiyatlar iki sene içinde yükselir mi? Bir de 300cc 250cc yazmışsiniz, okudum ama hiçbir şey anlamadım hangisinden taktirmaliyim? :KK51:
Canım 20 çok ideal bi yaş ;) protezler boy boy farkediyor. Dr vücut yapına en uygun boyu seçicektir. Sen okul bitene kadar foruma girmeye devam et , profesör olursun burada ;)

Harika bir yaş harika.. :KK66: ben 19 yaşındayım bu yıl yaptırdım. Paranı tamamladığın an ikilemde kalma sakın beklentilerini karşılayacak uygun doktoru bul ve ol bu ameliyatı. İlk zamanlar forumda dert yandığım şeylerin aynısını okur gibiyim.. Göğüsü küçük olanlar bunu anlayamaz bu topikteki herkes senle aynı dertten muzdaripti ve çoğu cesaretini toplayıp yaptırdı bile :KK72: 20ye gelince ise hem tıp açısından hemde anatomik yapın için ideal bir yaş.. Sınır 18 zaten.. Meme gelişimin aşağı yukarı tamamlanmıştır hiç bir engel yok şu anda bile. Maddiyat açısından inşALLAH en kısa sürede toparlayıp oldu bittiye getiriverirsin bir an önce bu işi.. :KK28: Fiyatların yükselip artması dolar amcaya bağlı.. Artarsa değeri, ameliyat için kullanılacak protezlerin fiyatı da yükseliyor. Çünkü yurt dışından temin ediliyor protezler. Çok fiyat oynayacağını sanmam ama şans seninle olsun..

Canım 20 çok ideal bi yaş :KK66: protezler boy boy farkediyor. Dr vücut yapına en uygun boyu seçicektir. Sen okul bitene kadar foruma girmeye devam et , profesör olursun burada :KK66:
Sakın bekleme Mutlu özgüvenli bir kadın olmak istiyorsan evlenmeden hemen yaptır. Çünkü üzülüyor ve takıyorsan bir gün mutlaka yaptıracaksın o halde geride kakan yıllarına yazık. Misal ben 37 yaşındayım yıllarca çok gözyaşı döktüm üzüldüm kırıldım kompleks yaptım kıskandı, sonra gittim 37 yaşında bugün gittim ameliyatımı oldum. Neye benzediğini bilmiyorum şu an ama biliyorum ki Ağrı'larım geçince biraz Zaman geçince ben artık bir kadınım. Gecikme öutlu ol

Bende 21 yaşıma girmek üzereyim, benimde artık canıma tak etti bee :KK53: şu para biriksin kesin ameliyatımı olucam. Bu arada kızlar yok mu ankara'da bana doktuurr önerecek ?

Back
X