Estetigin Adresi Ankarada sayin Dr.Gürcan Aslan

delfin2013

Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2013
6
0
6
Ankara
kararsiz olan bayanlar! Ben almanyadan arastirma ve tavsiye üzerine gögüs estetigi icin doktorum Gürcan Aslana gittim.Cok önem verdigim doktorumun, bana karsi olan anlayisidir,sonucta benim icin tamamen farkli bir ortamdi.Doktorumdan meslegine ne kadar önem verdigini konusma ve izahlarindan anlamistim ,bana aradigim güveni verebildi.Doktorumun rahat,güler yüzlü,sakaci halleri,amelyat öncesi korkularimi azaltmisti.Amelyatan 1 gün sonra eve mutlu bir sekilde ayrildim.1 hafta daha Türkiyede kaldigim sürede 3 kez kontrolle gittim ve her cikisimda ilki Gürcan beye gitmisim diye söylendim.Su an almanyadayim ve istedigimden daha mükemmel gögüslerim oldu.Hic cekinmeden bir sorum oldugunda rahatlikla doktorumu arayip konusabiliyorum.Kisacasi hanimlar ben cooook memnunum.Burdanda sevgili doktorum size anlayisiniza ,beni anlamaniza ,sabriniza,gösterdiginiz öneme,cok tsk ederim, doktorum Gürcan Aslan.Almanyadan selamlar.

Son düzenleme:

Almanyadan kalkıp gelmen çok ilginç ve çok memnunsun. Geçmiş olsun. Ameliyat gün alman ne kadar sürdü hemen gün verdi mi sana

merhaba gizemcim,amelyat günü almam uzun sürmedi ,türkiye ye gelme zamanimla belirleyip ona göre kararlastirdik ,

merhaba delfincim :) bende yaptıracağım o yüzden ameliyat günleri duyduğuma göre 1 ay sonralara falan erteleniyor. Peki memnun musun kaç cc takıldı? ücretide muhtemelen özellerden daha ucuzdur.

merhaba delfincim :) bende yaptıracağım o yüzden ameliyat günleri duyduğuma göre 1 ay sonralara falan erteleniyor. Peki memnun musun kaç cc takıldı? ücretide muhtemelen özellerden daha ucuzdur.

gizzemcim kesin olarak söyleyebilecegim doktorumdan cok memnun oldugum ! Yanlizca amelyat gününü ve fiyat tutarini dr görüsüp kararlastirman en dogrusu ! benim 300 cc takildi ve tabiki özelerden cok daha ucuz ! sen ankara disindanmi geleceksin ? ayrica gizzemcim gercekten cok memnunum ,sirada baska bir sey daha yaptiracagim ve baska dr gitmeyi düsünmüyorum !

Ay cok gecmis olsun canim ya insanin böyle bir ameliyat gecirmesi cok kötü olmali..simdi kime yaptirmayi düsünüyorsun peki? Insan artik doktorada güvenemez

tu6is

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…