merhaba kızlar ben 22 yaşında 1.60 boyunda 48 kg yim bir süredir burada silikon taktıran arkadaşları takip ediyorum göğüs dokum hiç yok diyemem fakat sütyensiz yarım limon gibileryıllarca büyürler diye bekledim doğal bir kaç şey denedim barışık olmaya çalıştım ama yok olmuyor bunu anladım. bu yıl okulum var ameliyat olamam önümüzdeki yazdan sonra düşünüyorum (yazın sıcakta uğraşamam banyosuzluk acı denizden uzak ) daha çok var fakat çok önemli bir konu olduğu için görüşebildiğim kadar doktorla görüşmem gerek ankara yada istanbulda olabilirim ameliyatımı. 8 10 bin lira veremem fakat yüksek fiyata ameliyat eden doktorlardanda fikir almak istiyorum normal olanlardanda. ankarada kimlerle görüşmeliyim sizce. görüştükçe fiyatları önerileri paylaşacağım buradan başka arkadaşlara da fikir olur
Ben dün istanbul da YAKUP Avşar ile görüştüm 25 binlerden bahsediyor bende yaptıracağım ama istanbul. Da
Yaptıranlar var mı burun , göğüs ve karın gerdirme yapacağım, yardımlarınız rica
25bin mi yok daha neler komple mi yeniliyormuş
peki bana doktor önerecek olan yok mudurbir de tecrübeli arkadaşlar ne sormam gerek hangi ayrıntılara dikkat edeyim kafamda soru işareti kalmasın istiyorum
ankaradayım canım ben
istanbul'dayım ben..
aslında istanbulda yaşıyorum zaten okul nedeniyle buradayım. istanbulda görüşebileceğim yerleri önerirsen sevinirim. ben tam kafamda oturtmak adına görüşebildiğim kadar doktorla görüşmek istiyorum çünkü
Özelden yazdım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?