Lazer Epilasyon Esteticare Bursa

eceezgi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2010
9.066
5.689
398
Kızlar selam
Burda lazer uygulamasına gideniniz var mı?
Ben daha önce koltuk altım için 6 seans gttim ,devam etmedım ama tüylerım çok çok azaldı artık dert olarak görmuyorum,fakat tamamen bitmedı belkı devam etsem biterdı

Sizlerden oraya gideniniz var mı,ben şimdi bacaklarım için gtmeyı düşünüyorum

koltukaltı yaklaşık kaça mal oldu canım ben de oraya gitmeyi düşünüyorum giden varsa bizi bilgilendirirse fikir sahibi oluruz

koltukaltı yaklaşık kaça mal oldu canım ben de oraya gitmeyi düşünüyorum giden varsa bizi bilgilendirirse fikir sahibi oluruz

ben gecen sene mayıs ayında baslamıstım
ayda bir seans oluyor,ama arada da kontrol oluyor yanı 15 gunde bır e denk gelıyor
kontrolde de cıkan tüyler var ise lazer tutuyorlar

senası 50 lıraydı 6 seans 300 liraya denk gelıyordu
ama ben peşin verince 285 e ındıler canım

tam olarak bitmedi benim 6 seansta ama ben kontrollere de gtmedım.

sadece yukunden kurtuldum şimdi ayda bir falan tek tuk cıkıyor
onlara da makına tutuyorum

merhaba arkadaşım bende bursalıyım ve koltukaltıma lazer yaptırmayı düşünüyorum senin yazdığın yazıyı okuyunca esteticare e mi gitsem diyorum o yüzden bilgi almak istedim,burası nerde bursada. bide yazın yaptırmanın zararı olur mu. koltukaltına lazer yaptırınca terlemiyomuşsun öyle diyolar o yüzdende zararlıymış doğru mu:s pek bi bilgim yok o yüzden rahatsız ettim ama yardımcım olursan çok sevinirimbilmiyorumkismil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…