Esteradiol ve lh yüksekliğin acil bakarmsiinizzz

Canim evet polikistik durum ama prokladin vs cok yuksek degil dusurulur tedavi ile kist varmi rahminde peki simdilik tedirgin olma bence ilac tedavisine baslarsin

Merhaba. Bugün reglimin 2. Günü hormon testi verdim ama resmi tatil nedeniyle çarşamba gösterebileceğim. Yardımcı olabilir misiniz

Eklentiler

• image.jpg
    109,7 KB · Görüntüleme: 6
Benim de en son E2 hormonum 92 çıkmıştı normal mi

Bu durum bende de vardı. Histeroskopi oldum. Adetin 3. günü rahim duvarım hala kalın olduğu için ve rahim içi polipler mevcut olduğu için. Adet düzensizliğim yoktu hormon değerlerim normaldi, ama yumurtlama günlerinde hafif ara kanamalar yaşıyordum. Bir de son dönemlerde adet kanamalarım ve sancılarım çok artmıştı. Durumumuz birebir aynı değil ama deneyimimi paylaşmak istedim. Benim rahim duvarım ameliyatla inceltildi, polipler alındı. Adet kanamalarım normal seviyeye döndü. Ameliyattan sonraki üçüncü ayda da hamile kaldım.

Benim de en son E2 hormonum 92 çıkmıştı normal mi
E2 seviyeleri adet döngüsünün farklı evrelerinde değişir. Genel olarak normal kabul edilen E2 seviyeleri:
Foliküler faz (döngünün ilk yarısı): 20-144
Ovülasyon (yumurtlama) dönemi: 64-357
Luteal faz (döngünün ikinci yarısı): 56-214
Menopoz sonrası: 10-28
E2 seviyesinin 92 olması, adet döngüsünün foliküler veya luteal fazında ise genellikle normal kabul edilir. Ancak hangi evrede olduğunuza bağlı olarak en doğru yorumu doktorunuz yapabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…