Ester c

Volupte

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2012
120
2
116
Bursa
Kızlar ester c vitamin kullanıyorum fakat faydalımı oldu ileri vaadede daha mı zarar verecek cildime emin değilim. Cildimi inanılmaz sıkılaştırdı ve doğal olarak çok hafif hacim kazandı ama bunun yanında cildim sertleşti ve rengi koyulaştı sanki hafif böyle havuç rengine döndü. Birde sanki cildim eskisinden daha kuru yağlanmayı bloke etti. Daha çok kırıştırırmı diye korkuyorum. Ester c vitamin kullanan arkadaşlarımın yorumlarını almak isterim.

Bende kullanıyorum ama hylaronic asit ile birlikte. bilmiyorum etkisi ne derecedir ama sanki cildimde bu ikisini kullandığım 2. haftasında böyle bir gerilme hissediyorum. Enteresan bir his. Fakat çok bariz bir fark görmedim. Sadece cildim geriliyormuş gibi geliyor.

Bende kullanıyorum ama hylaronic asit ile birlikte. bilmiyorum etkisi ne derecedir ama sanki cildimde bu ikisini kullandığım 2. haftasında böyle bir gerilme hissediyorum. Enteresan bir his. Fakat çok bariz bir fark görmedim. Sadece cildim geriliyormuş gibi geliyor.

Benim cildimde aşırı gerildi , koyuldu fakat daha çok kırışmaya başladı oda kuruttuğu için sanırım. Kırıştıktan sonrada gergin olmasının benim için bir anlamı yok açıkçası.

Back
X