- 6 Haziran 2023
- 15
- 5
- 30
-
- Konu Sahibi mutluyumvemutluyum
Kızlar eşimin hem sperm sayısı düşük hem de sperm morfolojisi sorunu var. (makrosefali) yaklaşık 3 hafta önce varikosel ameliyatı oldu. Ben de bu başlığın altında çocuk sahibi olmamız için eşime uygulayacağım şeyleri paylaşacağım ve 1 ay sonra tekrar sperm testi yapıp sonuçları burada sizinle paylaşicam
Başlangıç tarihi: 7 şubat 2024
1. Sabah aç karnına Proxeed iciriyorum+ gece (maddi olarak bu ilacı alamayanlar için protime kullanabilir içerik olarak daha zengin hatta)
2. Kahvaltıda mutlaka havuç, yumurta, ceviz, E ve D vitaminini eksik etmiyorumm
3. Saraçoglunun keçi boynuzu ürünü içiyorum
4. Zeytinyaginda beklettiğim cevizli inciri yediriyorum.
5. arada bir bitter çikolata
6. Geceleri yatarken folik asit iciriyorum.
Şimdilik bunları uyguluyorum ve 1 ay sonra sperm testine gidince sonuçları paylaşırım, takipte kalın
Canım ameliyattan sonra bizim sayımız dört katı arttı morfoloji 70 hala yüksek değil ben de şimdi bu kürlere başlamayı düşünüyorum
Yanlış yazmışım morfoloji 70 iken 80 olduKızlar eşimin hem sperm sayısı düşük hem de sperm morfolojisi sorunu var. (makrosefali) yaklaşık 3 hafta önce varikosel ameliyatı oldu. Ben de bu başlığın altında çocuk sahibi olmamız için eşime uygulayacağım şeyleri paylaşacağım ve 1 ay sonra tekrar sperm testi yapıp sonuçları burada sizinle paylaşicam
Başlangıç tarihi: 7 şubat 2024
1. Sabah aç karnına Proxeed iciriyorum+ gece (maddi olarak bu ilacı alamayanlar için protime kullanabilir içerik olarak daha zengin hatta)
2. Kahvaltıda mutlaka havuç, yumurta, ceviz, E ve D vitaminini eksik etmiyorumm
3. Saraçoglunun keçi boynuzu ürünü içiyorum
4. Zeytinyaginda beklettiğim cevizli inciri yediriyorum.
5. arada bir bitter çikolata
6. Geceleri yatarken folik asit iciriyorum.
Şimdilik bunları uyguluyorum ve 1 ay sonra sperm testine gidince sonuçları paylaşırım, takipte kalın