• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşten ilgisizlik

GAMZEd1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2014
11
2
86
32
Merhaba 6yillik evliyim ve 16aylik bir bebeğim var nerdeyse tek başıma büyütüyorum hastanesi gezdirmesi oyun oynaması vs çok keyifle yapıyorum o ayrı ama eşim hem ilgisiz bir eş hem ilgisiz bir baba birşey pek esirgemez sevmiyor desen de değil ama birlikte dışarı gidelim birşeyler yapalım hiç sevmiyor 2gün tatili var sürekli evde video izlemek istiyor çocukla vakit de geçirmiyor doğal olarak çocukta kucağına alınca ağlıyor ben söylediğim için gidince de hiç keyfi olmuyor gülmüyor eğlenmiyor bu sefer keşke gelmeseydik diyorum eskiden böyle değildi çocuktan sonra iyice değişti mesela arkadaşları çocuklarıyla parka gider falan
Kendimi geçtim bari iyi bir baba olsun nasıl yapacağım bilmiyorum

Son düzenleme:
Bana kızmayın ama belki de baştan çocuk istemiyordu yani isrese bile istemek ve gereğini yapan biri olabilmek başka. herkesin içinde çocuk sevgisi ilgisi olamıyor maalesef. 6 yılda nasıl bir baba olacağını çözmüş olmanız gerekirdi

Bana kızmayın ama belki de baştan çocuk istemiyordu yani isrese bile istemek ve gereğini yapan biri olabilmek başka. herkesin içinde çocuk sevgisi ilgisi olamıyor maalesef. 6 yılda nasıl bir baba olacağını çözmüş olmanız gerekirdi
Haklısınız sanırım bencillik yaptım çocuk yapmakla varlığına bin şükür benim için dünyaya bedel o kadar seviyorum ki kelimeler yetersiz ama ona haksızlık yaptım belki

Haklısınız sanırım bencillik yaptım çocuk yapmakla varlığına bin şükür benim için dünyaya bedel o kadar seviyorum ki kelimeler yetersiz ama ona haksızlık yaptım belki
Bencillik değil çocuk istemişsiniz hakkınızdır sadece eşinizi olduğu gibi kabullenmeniz lazım sizin anneliğiniz kadar baba olmayacak maalesef. Bunu kabullenip yola ikiniz de olduğu gibi devam ederseniz evliliğinizde düzelir

Back