Arkadaşlar bakırköy de bulunan bu yeri hiç tavsiye etmiyorun.6-7 seans lazer epilasyon için ücretini peşin verdiğim bir durumda böyle hödük bir işletme ile karşılaşmadım.
Yazın ortasında güzellik salonuna geliyorsunuz da,bir Allahın kulu soğuk bir şeyler ikram etmiyor onu bırakın adam gibi düzgün çalışanları elinde tutacağına nerede iş bilmez var doldurmuş işletmeye..
4-5 seanstır gittğim epilasyon da daha karşılarında ki müşterinin nedir ne değildir bi haberler (ee yuh yani) hepis şöyle dursun,kafalarına göre her yere atış yapıyorlar (bir baktım olmayan yerlerde kıllanmış),bir de epilasyon sırasında lazeri dövmeye kaçırdı,dövmeminde ufak bir kısmı hasar gördü,1 hafta da kolumdan dolayı doğru düzgün yatamadım..
Jin.Dr Burcu adında kendini Ord.Prof zanneden bir ukala şahsiyet var ve doktor/hasta gizliği,ilişkisinden de bir haber!.. Doktor'un yanına gidiyorsunuz odasına,derdinizi anlatacaksınız çalışanı da orada! Baktım hiç oralı değil en sonunda 'burcu hanım,sizim hiç doktor/hasta gizliliğinize saygınız yok mu...' demem ile oda'da ki çalışınanı çıkarma lütfunda bulundur..
İşin açıkcası ne işletmecisi ne de çalışanları tarafından tavsiye edebileceğim bir yer değil keza konumu itibariyle de gitmesi/gelmesi,girmesi/çıkması ayrı bir elzem olan yer.En son seanstan sonra kaçarak çıktım zaten,içeri de 1 seans ücretini ödemişliğim olan hakkım var,aman kalsın...