• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esteeworld doç.dr. Fatih PEKER bilgisi olan var mı

Christian_Louboutin

Tek askim ve iki kizim
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2008
700
19
318
İstanbul
Kızlar slm salı günü esteeworld etiler de Doç. Dr. Fatih Pekere randevu aldım. Tekefonda çok sıcaklanlı davrandılar. Fşyat hk. Tekse bilgi vermiyolar. Ameliyatlar etiler şubesinde yapılıyor muş. Eğer memnun kalırsam ameliyat tarihi alıcam. Ama hiç Fatih Bey e ameliyat olan biri var mı ? Kişisel yorumlar duymak istiyorum ya da hakkında duyum alan. Aslında buradaki yorumlardan aklımda ki Hasan Fındık tı. Ama bana uzak muayeneler sonrası falan sürekli gidemem diye bu tarafı istiyorum. Bilgisi olan varsa yazsın lütfen.

Kızlar aranızda Fatih Bey'e ameliyat olan yok mu? Bugün bir kaç doktordan fiyat aldım hevesim kalmadı... :( kimi 9 bin diyor kimi 7-8 bin arası... esteworld ile görüştüm telefonda çok ilgililerdi muayene için çağırdılar ben anadolu yakasındayım tek düşüncem kontrolle gidip gelmenin sıkıntı olacağı bir de hastaneden çıkışta eve dönmek zor olacak diye düşünüyorum.. Fatih Bey'e ameliyat olan varsa lütfen fikirlerini paylaşsın..

Cnm ben bu ayın 29 unda fatih beye ameliyat oluyorum paylaşırım. Görüşmeye gittiğimde başka biryeri düşünmedim direk karar verdim 3000 euro fiyatı istersen taksitte yapıyolar 7100 küsür. Ama peşin vericeksen yuzde on indirim yapıyorlar ben peşin vericem. Kesinlikle git görüş derim benim görüşmem çok süper izlenimler yarattı orda fatih beyin geçmişi ile ilgili bilgi edindim eski gatanın doktoru zaten baya tecrubeli. Bide yonca hanım var oda çok alakalı ben çok korkuyorum dedim baya telkin ettiler ameliyat günü sakinleştirici yapabileceklerini soylediler. Birde doktor bazı doktorlar gibi sabit yöntem kullanmıyo sen masıl istersen o yönde ilerliyo. İster kas altı ister meme dokusu altı kesiyi tercih ettiğin yerden yapıyor tabi önce senin isteklerini soruyor vücudunun bına müsaitse isteklerin doğrultusunda ilerliyor. Bana göğüs başı kesisi meme dokusu altı protez c cup ıygun gördü bende göğüs altı kesisi kas altı protez d cup istedim göğüs altı kesisi tamam ancak d cup kalçaların dar olduğu için çok abes bir hörüntü oluşturur dedi. Kas altı olup olmadığınada ameliyatta karar vericek istediğim protez boyutunuda ameliyatta deniycek eğer gözüme hoş gelmezse koymak istemiyorum kabul ederseniz dedi kabul ettim. Böyle yani git görüş bi derim.

Cnm ben bu ayın 29 unda fatih beye ameliyat oluyorum paylaşırım. Görüşmeye gittiğimde başka biryeri düşünmedim direk karar verdim 3000 euro fiyatı istersen taksitte yapıyolar 7100 küsür. Ama peşin vericeksen yuzde on indirim yapıyorlar ben peşin vericem. Kesinlikle git görüş derim benim görüşmem çok süper izlenimler yarattı orda fatih beyin geçmişi ile ilgili bilgi edindim eski gatanın doktoru zaten baya tecrubeli. Bide yonca hanım var oda çok alakalı ben çok korkuyorum dedim baya telkin ettiler ameliyat günü sakinleştirici yapabileceklerini soylediler. Birde doktor bazı doktorlar gibi sabit yöntem kullanmıyo sen masıl istersen o yönde ilerliyo. İster kas altı ister meme dokusu altı kesiyi tercih ettiğin yerden yapıyor tabi önce senin isteklerini soruyor vücudunun bına müsaitse isteklerin doğrultusunda ilerliyor. Bana göğüs başı kesisi meme dokusu altı protez c cup ıygun gördü bende göğüs altı kesisi kas altı protez d cup istedim göğüs altı kesisi tamam ancak d cup kalçaların dar olduğu için çok abes bir hörüntü oluşturur dedi. Kas altı olup olmadığınada ameliyatta karar vericek istediğim protez boyutunuda ameliyatta deniycek eğer gözüme hoş gelmezse koymak istemiyorum kabul ederseniz dedi kabul ettim. Böyle yani git görüş bi derim.

Saol içimi rahatlattın :) Benim görüşmem yarın ama yarın gidemeyeğim büyük ihtimalle 20'sine bna gün veriyorlar ameliyat için bn bir an önce olmak istiyorum ama snin kdr bilgili değilim ya bnm şuan ki halinden büyük olsun da c cup d cup hiç fark etmez yok denecek kadar ufak bu haliyle çok mutsuzum.. sana neden bu kdr yüksek fiyat çıktı? acaba muayene sırasın da mı değişiyor ameliyat ücreti bna 6000 TL dediler tabii sarkıklık olmadığı sürece yani bnm göğüslerimde bi deforme yok sarkacak kdr da göğüsüm yok ztn.. bana uzak olması bni düşündürüyor.. :( şimdiden geçmiş olsun :)

Banada kaldırma işlemi uygulanmıcak sadece silikon tAkılacak ama telefonda fiyat vermiyorlardı görüşme günü fiyat verdiler bana euro çalışıyoruz dediler . Bilemedim ki hangi şubeyi aradın acaba 3 şubesi var Fatih bey etiler şubende ameliyatların yPıldığı yerde. Birde 1000 tl kapora alıyorlar önden. 20 sine bişi kalmamışki ben mayıs dedim olmaz engeç martın sonu dediler yazın denize giremem güneşlenemem diye . Ama beklemek delirtiyo beni hergün rüyamda görüyorum

Banada kaldırma işlemi uygulanmıcak sadece silikon tAkılacak ama telefonda fiyat vermiyorlardı görüşme günü fiyat verdiler bana euro çalışıyoruz dediler . Bilemedim ki hangi şubeyi aradın acaba 3 şubesi var Fatih bey etiler şubende ameliyatların yPıldığı yerde. Birde 1000 tl kapora alıyorlar önden. 20 sine bişi kalmamışki ben mayıs dedim olmaz engeç martın sonu dediler yazın denize giremem güneşlenemem diye . Ama beklemek delirtiyo beni hergün rüyamda görüyorum

canım ben esteworld'e ameliyat olmaktn vazgeçtim. Sana neden euro olarak fiyat verdiler anlayamadım. Bende etilerle görüştüm. Hem benim devamlı gidip gelmem sıkıntı olacak hemde benim kalp atışlarımla ilgili sıkıntılarım var ilaç kullanıyorum ameliyat sırasında olurda kalple ilgili bi sıkıntı olursa orada müdahale etmeleri çok zor olur sonuçta estetik merkezi seçimim hastaneden yana oldu. Senin için hayırlısı olsun umarım memnun kalırsın :)

Back