Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba hanımlar 35 yaşındayım 20 lerimin başından beri göz çevresi kremi kullandım ve 30 dan sonra anti aging kremlerine yöneldim. Sigara da kullanmadığım için güzel bir cildim var yaşımı da göstermem. Ancak artık ciddi bir yaş sınırına geldim ve daha profesyonel ürünler kullanmak istiyorum. Estee Lauder'in sitesinden night repair serumu ve anti aging ve toparlayıcı ürünlerinden sipariş verdim, bu markayı kullanan var mı ? Cildime iyi gelir mi ?
Estee lauder kremleri icinse bazi bloggerlerin vazgecemedigi urunler arasinda diye duymustum.Perricone md neuropeptide deep wrikle serum ise baya bi pahali ama işe yariyormus aninda etki gosteriyormus.tabi bunun yani sira bazi sitede okudugum yaslanma karsiti kremlerin işe yaramadigini sadece oan kullanimda gerdigini ve yikayinca ozelligin gectiginden bahsediyorlardi
Ben 27 yasindayim .35 yas üstü kremleri hakkinda bir bilgim yok.ama estee nin nemlendirici ve göz alti kremini kullaniyorum .ve cok memnunum. Bence estee krem konusunda en iyisi şu an.o yuzden senin siparis ettiklerinde iyi kremlerdir eminim.night repair serumunu cok duydim.herkes memnun duyduğum kadariyla.
Merhabalar yeni üye oldum görünce bilgi vermek istedim:) annem kullanıyor night repair yüz ve göz serumunu özellikle göz serumunun kırışık önleyici olması ve her ne kadar bu konuda önyargılı olsak da oluşmuş kırışıkları gözle görülür derece de azaltması vaadiyle aldık:) ciltte gözle görülür değişimeler oluyor özellikle göz çevresinde morluk şişlik problemi de yaşıyorsanız kesinlikle beğeneceğiniz ürünler olacak:)
ben Estee Lauder'in night repair serumunu 2 kere kullandim, memnun kaldim. Ben de bir dergide Berguzar Korel'in vazgecemedigi kozmetik urununun bu oldugunu okuyup oyle kullanmaya karar vermistim, kendisi yillardir bu urunu kullaniyormus
estee lauder dan bir tek crystal baby ruj ( şimdi ismi değişti yeni adını hatırlayamadım ) kullanıyorum ama cevzbedici bi kampanya yapmışlar her an estee lauder a dönebilirim 100 ml parfüm alana şunların hepsi 219 tl Set İçeriği
Deluxe Pure Color Eye And Cheek Compact Limited Edition All Over Shimmer Compact Orijinal Boy Pure Color Longlasting Lipstick x 3
Pure Color Gloss (4,6ml) x 2
Orijinal Boy Sumptuous Extreme Mascara
Orijinal Boy Gentle Eye Makeup Remover
·Advanced Night Repair 7ml Supreme Revitalizing Global Anti Aging Face and Neck Creme( 15ml)
Deluxe Boy Modern Muse Parfüm (4ml) Özel çantası ile
bendekilerdede yok ama her siteden almıyorum esteelauder ve cliniquenin kendi sitelerinden alıyorum yada ykm Boyner sevil gibi bilindik kozmetikçilerden pahalı kozmetikler olduğundan taklitleri de çoktur
Estee Lauder'ın Double Wear kapatıcısını ve Sumptuous maskarasını 2 yıldır kullanıyorum. İkisinden de çok memnunum. Kapatıcı, göz altındaki ince çizgilere dolmuyor ve rengi tenime tam uyumlu, güzel bir kapatma da sağlıyor. Maskara kirpiklerimi tel tel ayırıp uzatıyor ve güzelce kıvırıyor. Verdiği hacim de gayet tatmin edici.