• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estee Lauder Pleasures + DE VİP ÇANTA VS..

ahter1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2010
121
4
118
Merhaba arkadaşlar bir pazarına bende katıldım :)

İş verenim her yurt dışına gittiğinde parfüm getirir. Elimde oldukça fazla parfüm var, hatta eşim geçen parasız kalırsak bunları satışa çıkarırız diye takılmıştı. :) Neyse en son getirdiği parfüm Estee Lauder Pleasures Edp 100 elimde 2 adet zaten mevcut, ben tam ismi okumadan ambalajı açtım. Elimde 3 adet aynı parfüm oldu bu durumda. Çok severek kullanıyorum ama elimde zaten çok parfüm var, zaten öyle parfümle yıkanıp sokağa pek çıkmam.
Kullananlar bilirler oldukça şık bir parfümdür., Benim ikinci favorimdir parfümlerde..

Dursun bittikçe kullanırsın diye düşünenlere olabilir, ancak güzel kokmaktan daha önemli önceliklerim var. Liseye giden oğlum var ve onun eğitimi ile ilgili kullanmayı düşünüyorum bu parayı. Parfüm orjinaldir , İstanbul Bahçelievler bölgesi elden teslim edebilirim.

$027131043317_1_org_zoom.jpg

Estee Lauder Pleasures, güzel ve çekici kadının zarif dokunuşu… Pleasures, lüks çiçek notalarıyla tende yumuşacık ve kremsi bir his bırakıyor. Este Lauder Pleasures, kendini özel hisseden, etkileyici kadınlara özel… Estee Lauder Pleasures Notaları: Üst notalarda menekşe, beyaz zambak; orta notalarda beyaz şakayık, siyah leylak, yasemin, pembe gül; alt notalarda paçuli, sandal ağacı.

150,00 ( normal satış fiyatı 200-280 arasıdır)

Sadece dış jelatini açılmıştır. Kullanılmamıştır.

De Vip Çantlardan bir ara çok almıştım, büyük çanta tutkum son zamanlarda çok ufak el portföy tarzına döndü, nedense yoruluyorum artık büyük çantalardan.
$0722392_431.jpeg
$67746_8_1.jpg

çantalar 30,00 tl her biri , hiç kullanmadım diyebilirim. çok kaliteli ve şık çantalar. Yarın akşam parfüm ve çantaların resmini çeker yayınlarım.

Bu bölümü yeni gördüm elimde oldukça fazla kıyafet var aslında ama birkaç satış konusunu okudum az önce tatsızlıklar olmuş çekindim. Neyse artık hayırlısı...

Beyaz olan çanta omuz asılabiliyor mu? Uzun askısı var sanırım ama ben sabit askısını kastediyorum. Çanta resimlerini bekliyorum. :)

Bu arada parfüm benimde sürekli kullandığım bir markadır , bayılıyorum kokusuna . Almak isterdim ama ben de de sağlam bir stok var. :) Merak ettim ilk favori parfümün hangisi :)

Canım beyaz çantanın uzun askısı var ama senin kastettiğin şekilde değil, bilirsin çantalarda çıkan ek uzun askılardan. Beyaz çanta' nın talibi çıktı az önce ayırdım.

Bu arada parfümde ilk favorim Versace Bright Crystal ...

İlgine , inceliğine ve verdiğin bilgiye teşekkür ederim.

Burada birisi ürün hakkında bir şey soruyorsa onun cevabı verilir ve istemiyorsa bir başkası devreye alınır . Yani ben böyle olduğunu düşünüyorum , ama yanlış düşündüğümü gösterdin bunun içinde ayrıca teşekkür ederim .

İlgine , inceliğine ve verdiğin bilgiye teşekkür ederim.

Burada birisi ürün hakkında bir şey soruyorsa onun cevabı verilir ve istemiyorsa bir başkası devreye alınır . Yani ben böyle olduğunu düşünüyorum , ama yanlış düşündüğümü gösterdin bunun içinde ayrıca teşekkür ederim .

Pardon canım senin yazını daha sonra görmüşüm, sanırım sitem etmişsin bana yazında .. ben anlayamadım sana teşekkür ettim :) gerçeği gene teşekkür ederim doğru söylüyorsun.. keşke ilk önce buradaki yazılarını kontrol etseydim ve ayırsaydım çantayı .. işbaşında ara ara girdiğim içim foruma atlamışım.. dediğim gibi yarın zaten çantaların resimlerini yükleyeceğim... art niyet yok davranışımda emin ol

Pardon canım senin yazını daha sonra görmüşüm, sanırım sitem etmişsin bana yazında .. ben anlayamadım sana teşekkür ettim :) gerçeği gene teşekkür ederim doğru söylüyorsun.. keşke ilk önce buradaki yazılarını kontrol etseydim ve ayırsaydım çantayı .. işbaşında ara ara girdiğim içim foruma atlamışım.. dediğim gibi yarın zaten çantaların resimlerini yükleyeceğim... art niyet yok davranışımda emin ol

Merhaba canım lütfen benim yüzümden bir kırgınlık olmasın arkadas galiba once talip oldu fotograf eklenince o beğenirse o alabilir gercekten o istemezse bana söylersiniz lütfen arkadas da kusura bakmasın benim zaten su an asiri ihtiyacım yok çantaya karsı bir düşkünlüğüm var sadece

$20140310_190509.jpg $20140310_190326.jpg $20140310_190621.jpg $20140310_190600.jpg $20140310_190409.jpg

resimleri anca yükleyebildim,,

Diğer çanta satılmıştır, şu an parfüm ve bu çanta satışta,

Back