- 26 Aralık 2019
- 89
- 27
- 8
- Konu Sahibi pembedusunenkadin
-
Hangi türde daha iyi olmasini istiyorsunuz? Fondöten mi ruj mu allik mi? Bir de bu urunlerden beklentiniz nedir? Full kapaticilık mi islak görünüm mü? Sirf marka diye mi satin alacaksiniz?Estee lauder.. Nars.. Kryolan.. Mac..
Sizce hangisi daha iyi??
mac kullanıyorum ve kryolan da kullandım şöyle ;kryolan fondetenini bide göz altı kapatıcısını kullandım .çok pürüzsüz tam bi porselen gibi yapıyor cildi ama doğallıktan eser kalmıyor .benim cildim de pürüz leke de yok o yüzden belki bana çok ağır geldi .Estee lauder.. Nars.. Kryolan.. Mac..
Sizce hangisi daha iyi??
Estee lauder double wear fondoten, Modern muse parfüm, pudra, ruj, gündüz kremi, göz altı kremi, peeling ve birçok ürününü kullanıyorum. Genel anlamda memnunum tavsiye ederim.Estee lauder.. Nars.. Kryolan.. Mac..
Sizce hangisi daha iyi??
Fondöten için sormuştum.Hangi türde daha iyi olmasini istiyorsunuz? Fondöten mi ruj mu allik mi? Bir de bu urunlerden beklentiniz nedir? Full kapaticilık mi islak görünüm mü? Sirf marka diye mi satin alacaksiniz?
Teşekkürler öncelikle.. yaklaşık beş altı yıldır benim de her şeyim mac. Belki de çok uzun süre kullandığımdan duruşu artık beni rahatsız ediyor ve yeterli gelmiyor gibi hissediyorum.mac kullanıyorum ve kryolan da kullandım şöyle ;kryolan fondetenini bide göz altı kapatıcısını kullandım .çok pürüzsüz tam bi porselen gibi yapıyor cildi ama doğallıktan eser kalmıyor .benim cildim de pürüz leke de yok o yüzden belki bana çok ağır geldi .
mac; hemen hemen çoğu makyaj ürününün kullandım hepsinden memnunum.fondeten de ten rengini daha güzel dengeliyor en azından dogal gibi pürüzsüzlüğü yakalayabiliyorsun.
Edit ;
Este la.;sadece allığını kullandım memnun kalmadım .
Onun sadece allığını almıştım hemen uçuyordu .ben tüm yüz ürünlerini ,kryolan ,mac kullandım uzun süre şimdi sadece mac ,daha hafif .ama kryolanın şöyle bişeyi var kullan kullan bitmiyorTeşekkürler öncelikle.. yaklaşık beş altı yıldır benim de her şeyim mac. Belki de çok uzun süre kullandığımdan duruşu artık beni rahatsız ediyor ve yeterli gelmiyor gibi hissediyorum.
aslında benim de sorunlu bir cildim yok ama bir de kryolan deneyim madem.
estee lauder neden memnun kalmadın?
Mac studio fix miydi neydi ondan aldım memnun kalmadım çok kötü kokuyor . Ester lauder double wear fondöten kullandım çok güzel mükemmel kspstıcı. Kryolan TV paint stickte kullandım onun da kapatıcılığı yüksek . Mac hariç bunları sevdimEstee lauder.. Nars.. Kryolan.. Mac..
Sizce hangisi daha iyi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?