Cilt Bakımı Ürünleri Estee Lauder - Gece Bakımını kullanan var mı?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

butterfly

Guru
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2007
6.171
6
358
kızlar internetten gece bakım kremi ararken Estee Lauder - Gece Bakımını buldum. kullanan var mı? yazan özellikler güzel

• Kuru Ciltler İçin Yaşlanmaya Karşı Duran Canlandırıcı Krem 50ml/1.7oz
  • Ciltteki yaşlanma belirtilerine karşı koyan yeniden canlandırıcı, lüks krem.
  • Cildin solmuş olan rengini yenilemeye, cilt tonunu dengelemeye yardımcı olur.
  • Eşsiz ve dengeli bir Tri-Vitamin C karışımına sahiptir.
  • İnce kuru çizgilerin oluşumunu azaltır.
  • Cilde taze bir ışıltı verir.
  • Cilt günden güne kusursuz, genç bir görünüm alır.

Eklentiler

• $08164780601.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 587

Canım ben 22 yaşındayım ve o şikayetlerin hepsi var. Ben bunu bilmiyorum. estee lauder advanced night repair serumunu araştırıyorum çok erken yaşlarda başlanması gerekiyormuş.bu zmana kadar hiç bişey kullanmadım. yüzüm yerçekime yenik düştü galiba cildimde kuru meilli zaten kırışıklığa.Hala araştırıyorum. Bu konu hakkında bilgi verbelicek kimse yokmu yaaa

Night repair serum ve night repair eye oldukca basarilidir,4 yildir kullaniyorum.

Arkadaşlar bugün ykm den estee lauder göz gremi ve advence night repair aldım yanında parfüm de vardı. parfümün ince jelatin kabı vardı ama eve geldiğimde nigt repair ın ince jelatin ambalajının olmadığını farkettim. Açıldıktan sonra 2 yıl deniyor. Satıcıyı aradığımda bütün ürünler öyle çok azı ambalajlı dedi..Sizin aldıklarınız da böyle miydi bayat ürün kullanmak istemiyorum..Teşekkürler..

Night repair serum ve night repair eye oldukca basarilidir,4 yildir kullaniyorum.

night repair serum ve göz kremini bir yıldan beri kullanıyorum ben de. yorumlarımı ve araştırmalarımı paylaşmak isterim:

serum: zaten geleceğe yönelik yatırım yapma iddasında olduğu için etkilerini ya da iyi gelip gelmediğini hemen anlamak mümkün olmuyor. sürüldüğünde ciltte bir yumuşama ve rahatlık duygusu veriyor; ancak ben yine de çok başarılı bir ürün olduğunu düşünmüyorum. sadece kozmetik sektöründe ilklerden olduğu için isim ve bir ün yapmış...

night repair göz kremi: kıvamı ve dokusu oldukça yoğun ve vazelinimsi.. sürerken güzel bir his vermiyor. ürünün tam olarak neye iyi geldiğini anlamak zor; çünkü birçok şeyi hedefliyormuş. hem göz altı morlukları, hem ince çizgiler, hem geçmişte oluşmuş hasarların geri döndürülmesi... ben bu etkilerin hiçbirisine iyi geldiğini düşünmüyorum. ayrıca kesinlikle nemlendirme konusunda da çok zayıf.

bilginize

25 yaşındayım ama sanki hızla yaslanıyormusum gibi geliyor her gün bir kusur buluyorum. Night repair serumu kullanmaya başladım umarım iyi gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…