Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Estee Lauder Double Wear Pudra Tavsiye?

- Janna -

Guru
Pro Üye
Anneler Kulübü
7 Ekim 2011
13.907
10.710
30
Kızlar kaliteli bir pudra almak istiyorum. Düşük fiyatlı pudralarda sürekli renk konusunda sıkıntı yaşadım. Açık buğday ten rengine sahibim. Sarı alt tonluyum.. Estee Lauder double wear'in methini çok duyduk.. pudrası hakkında yorumlarınızıda istiyorum. Ayrıca ten rengime hangi rengi olur?:26:

canım ya ben catrin arley kullanıyorum lise zamanımda almıştım öğrencilik işte :) ama çok memnunum nemlendirici sürüp uyguladığımda fondaten kullanmama gerek kalmıyor alt zemine çok pahalı değil belki hiç değil ama söyleyim yinede :) bnmde ten rengim buğday açık hemde :)

canım ya ben catrin arley kullanıyorum lise zamanımda almıştım öğrencilik işte :) ama çok memnunum nemlendirici sürüp uyguladığımda fondaten kullanmama gerek kalmıyor alt zemine çok pahalı değil belki hiç değil ama söyleyim yinede :) bnmde ten rengim buğday açık hemde :)

Canım bende öğrenciyim doğal olarak bende de catherine arley pudra var:))) 5 numarasını almıştım ben sarı alt tonlu gibi ama pembemsi duruyor yüzde sen hangi rengini aldın?

canım bnmkide 5 :) ama bende öyle pembelik yapmadı tam rengine uyuyor aslında 4 ile 5 denemiştim 4 çok çiğ pembe durdu en iyi 5 oldu bana 6 da koyu zaten :S ama 5 birazck açık olyr :) soluk göstermedi

canım bnmkide 5 :) ama bende öyle pembelik yapmadı tam rengine uyuyor aslında 4 ile 5 denemiştim 4 çok çiğ pembe durdu en iyi 5 oldu bana 6 da koyu zaten :S ama 5 birazck açık olyr :) soluk göstermedi

Aynen 6 çok koyu ve aşırı pembe. 4 zaten hiç olmaz bende 5 almıştım hafif açık kalıyor birde pembemsi 6 liralık pudraya göre iyi zaten..:))

Kızlar kaliteli bir pudra almak istiyorum. Düşük fiyatlı pudralarda sürekli renk konusunda sıkıntı yaşadım. Açık buğday ten rengine sahibim. Sarı alt tonluyum.. Estee Lauder double wear'in methini çok duyduk.. pudrası hakkında yorumlarınızıda istiyorum. Ayrıca ten rengime hangi rengi olur?:26:

cnm sana öncelikle cildinde çok fazla bir problem yoksa estee nin pudrasını tavsiye edebilirim.aşırı bir kapatma sağlamıyor ama inanılmaz doğal bir görünüm veriyor.1-2 saat sonra yüzüne çok güzel çok doğal oturuyor.benim cildim karma fondöten kullanamıyorum yıllardır max factor creme puff dan estee ye geçtim.biraz pahalı ama yüzünde kullanıyorsun sonuçta.kaliteli makyaj malzemesi kullanmanı taviye ederim.

X